Ο ΥΕΘΑ στην κηδεία του άτυχου αλεξιπτωτιστή-Το συγκινητικό μήνυμα του Αντγου ε.α. Λάμπρου Τζούμη

Ο ΥΕΘΑ στην κηδεία του άτυχου αλεξιπτωτιστή-Το συγκινητικό μήνυμα του Αντγου ε.α. Λάμπρου Τζούμη


Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στην νεκρώσιμη ακολουθία του ΕΠΟΠ Λοχία, Κωνσταντίνου Μελιγκώνη, η οποία θα τελεστεί από τον Ι.Ν. Αγίας Ευφημίας στην Νέα Χαλκηδόνας, στις 2 το μεσημέρι.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως από το ΓΕΕΘΑ, από το οποίο εκφράζονται και συλλυπητήρια. «Κάντε το πένθος για τον χαμένο συμπολεμιστή θάρρος και πείσμα για την υπεράσπιση της πατρίδας. Θα είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη του», δήλωσε απευθυνόμενος στην οικογένεια και στους συναδέλφους του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

Το συγκινητικό μήνυμα του Αντιστράτηγου ε.α. Λάμπρου Τζούμη

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο FB o Αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης μιλώντας ταυτόχρονα για τεράστιο το έργο που επιτελούν οπλίτες και στελέχη των ΕΔ:

«Θανάσιμος τραυματισμός αλεξιπτωτιστή, κατά την διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελεύθερης πτώσης. Οπλίτες και στελέχη κατέβαλλαν και συνεχίζουν να καταβάλλουν ακόμα και σε περίοδο ειρήνης βαρύ φόρο αίματος για να διατηρηθεί το αξιόμαχο των Ε.Δ. Είναι αυτοί που δεν κατεβαίνουν σε πορείες, δεν κάνουν απεργίες και δεν καταλαμβάνουν δρόμους και υπουργεία. Είναι αυτοί, που κάποιοι από τους πολιτικούς ταγούς της χώρας στο παρελθόν χαρακτήρισαν αντιπαραγωγικούς. Μόνο ΤΙΜΗ σ΄ όλους αυτούς στους οποίους έχουμε αναθέσει το ύψιστο αγαθό της ελευθερίας μας και δίνουν τη ζωή τους να την προασπίσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια