Φαντάρος στον Έβρο παρουσιάζεται ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη-Που θα υπηρετήσει

Φαντάρος στον Έβρο παρουσιάζεται ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη-Που θα υπηρετήσει


Φαντάρος στον Έβρο αναμένεται να παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναμένεται να υπηρετήσει τη θητεία του στο Πυροβολικό.

Ο γιος του πρωθυπουργού ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέλεξε να ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία πριν να συνεχίσει με το μεταπτυχιακό του.

Σημειώνεται ότι πλέον οι νεοσύλλεκτοι δεν παρουσιάζονται σε κέντρα εκπαίδευσης και ακολούθως παίρνουν φύλλο πορείας για την μονάδα που θα υπηρετήσουν αλλά παρουσιάζονται απευθείας στη μονάδα όπου θα εκπληρώσουν τη στρατιωτική τους θητεία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Από τον τοίχο στο fb του Leonidas Blaveris 05/09/2020: Σε τέσσερις μέρες παρουσιάζεται σε Μονάδα του Πυροβολικού στην περιοχή της Αλεξανδρουπόλεως ο γιός του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, 22 ετών, προκειμένου να υπηρετήσει την 9μηνη στρατιωτική του θητεία.
    Ο ίδιος προτίμησε να πάει να υπηρετήσει τώρα, αμέσως μόλις πήρε το πτυχίο του από Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και προτού ακολουθήσει και άλλες ανώτερες σπουδές, προκειμένου να έχει τελειώσει με το στρατιωτικό και να είναι απερίσπαστος στη συνέχεια στις σπουδές του.
    Έτσι προτίμησε να πάει αυτήν την περίοδο για να κάνει τη θητεία του, παρά την ένταση με την Τουρκία και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω του κορονοϊού, ώστε ακολούθως να είναι απερίσπαστος με όλες τις υπόλοιπες ενασχολήσεις του.
    Θυμίζουμε ότι ο πατέρας του (και νυν Πρωθυπουργός) είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ως Σμηνίτης στην 346 Μοίρα της 111 ΠΜ στη Νέα Αγχίαλο, όταν ήταν πρωθυπουργός ο αείμνηστος πατέρας του Κωνσταντίνος, ενώ και ο θείος του νεαρού Κωνσταντίνου, νυν Δήμαρχος Αθηναίων Κωνσταντίνος Μπακογιάννης είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ως Καταδρομέας-Αλεξιπτωτιστής με τις πτέρυγες του αλεξιπτωτιστή να του τις απονείμει στην τελετή στη ΣΧΑΛ η μητέρα του - τότε ΥΠΕΞ - μετά από ευγενική παραχώρηση του τότε Στρατηγού ΓΕΣ/ΔΕΔ, που δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομά του, αν και ήμουν παρών στην τελετή.
    Καλή θητεία στον νεαρό Μητσοτάκη, όπως και σε ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή