98 ΑΔΤΕ: Στήνει σκηνές μέσα στην νύχτα στον Καρα Τεπε-Ανακλήθηκαν.. μέχρι και άδειες!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

98 ΑΔΤΕ: Στήνει σκηνές μέσα στην νύχτα στον Καρα Τεπε-Ανακλήθηκαν.. μέχρι και άδειες!! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)


Οι Ένοπλες Δυνάμεις ως γνωστόν είναι σε κατάσταση επιφυλακής. Ουσιαστικά από τα τέλη Ιουλίου… Η Μυτιλήνη φυσικά δεν εξαιρείται… Κάθε άλλο, όπως καταλαβαίνετε.

Σ΄αυτή τη κατάσταση το ΥΠΕΘΑ και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αποφάσισε να συγκεντρώσει 150 στελέχη από μονάδες του νησιού οι οποίοι θα δουλέψουν όλη τη νύχτα και όλο το Σαββατοκύριακο για να στηθούν οι σκηνές που θα φιλοξενήσουν αριθμό άστεγων μεταναστών και προσφύγων από τη Μόρια, στη περιοχή Καρά τεπε!


Η εντολή είναι να είναι έτοιμο το πρόχειρο κέντρο φιλοξενίας με σκηνές, μέχρι τη Τρίτη!

Για πολλοστή φορά οι Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται να καλύψουν τις αδυναμίες ενός κράτους που έχει πάντα στην άκρη τους στρατιωτικούς… Μέχρι να ΄ρθουν τα δύσκολα. Όπως και τώρα.

Μόνο που τώρα ,να υπενθυμίσουμε για μία ακόμη φορά οι ΕΔ είναι σε επιφυλακή…



ΠΗΓΗ: lesvospost.com

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Πάντως οι Τούρκοι ούτε κατά διάνοια θα έστηναν σκηνές για λαθρομετανάστες. Αυτοί προετοιμάζονται για πόλεμο, δεν κάνουν τις Φιλιππινέζες σε λαθραίους εποίκους, ούτε χρησιμοποιούν τις ΕΔ για το γκαυλουν του κάθε άχρηστου υπαλληλακου που ενώ πληρώνεται αδρά για αυτά τα καθήκοντα τα φορτώνουν στον στρατό. Ου να μου χαθείτε, λίγο ντροπή εάν ένιωθαν δεν θα έβλαπτε. Η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΩΜΑΣΤΕ ..ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ..ΚΡΙΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη ξεφτίλα του Στρατού! Προετοιμαζόμαστε για πόλεμο η κάνουμε τις Φιλιππινέζες στους λαθρομετανάστες που πολλοί από αυτούς είναι τζιχαντιστές,τουρκμενοι κλπ.;;; Ο Στρατηγός της 98 ΑΔΤΕ δεν έχει στόμα να μιλήσει και να αντιδράσει; Οι Α/ΓΕΕΘΑ,Α/ΓΕΣ, ΔκτηςΑΣΔΕΝ, δεν τα βλέπουν αυτά τα χάλια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή