Νίσυρος: Ευχαριστίες Δήμου προς Δκτη και Μηχανικό της 80 ΑΔΤΕ

Νίσυρος: Ευχαριστίες Δήμου προς Δκτη και Μηχανικό της 80 ΑΔΤΕ


Άρχισαν οι εργασίες τσιμεντόστρωσης του δρόμου προς τον Σταυρό στη Νίσυρο

Ξεκίνησαν οι εργασίες η τσιμεντόστρωσης του τελευταίου τμήματος του δρόμου που συνδέει τον οικισμό του Μανδρακίου με το Μοναστήρι του Σταυρού που βρίσκεται στο χείλος της καλδέρας του ηφαιστείου. Προηγήθηκε ένας μήνας εργασιών οδόστρωσης στο δύσβατο αυτό τμήμα από το προσωπικό της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟ.Μ.ΚΑ.) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Νισύρου και εκτελείται από τη ΜΟΜΚΑ.

Ο Δήμος ευχαριστεί το στρατό για την άμεση και άριστη συνεργασία του και για την προσφορά του στην κοινωνία της ακριτικής Νισύρου. Ευχαριστούμε την ηγεσία της Ταξιαρχίας 80ης ΑΔΤΕ, τον Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μανουρά, τον Διοικητή του Τάγματος Μηχανικού της 80ης ΑΔΤΕ Αντισυνταγματάρχη κ. Φαραστέλλη Γρηγόριο και την ΔΑΝ Νισύρου με Διοικητή τον Ταγματάρχη κ. Αντώνη Καμπίλαυκο.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το έχουμε ξαναπεί, το ΜΧ τους έκανε ανώτατους, το ΜΧ τους έκανε αρχηγούς, το ΜΧ τους έκανε και υφυπουργούς. Παρόλλα αυτά, η αχαριστία γενικότερα (κρίσεις, θέσεις, τοποθετήσεις εσ-εξ πλην των κολλητών) στο όπλο του ΜΧ, από τους διάφορους εξωστρεφάκιδες και τους προσκυνητές των σόσιαλ μέντια και των γλειφτολάϊκς, είναι παροιμιώδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή