3 τούρκοι αξιωματικοί προσπάθησαν να το σκάσουν στην Ελλάδα… με αυτόν τον τρόπο

3 τούρκοι αξιωματικοί προσπάθησαν να το σκάσουν στην Ελλάδα… με αυτόν τον τρόπο


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το κυνήγι των «μαγισσών» στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και με πολλά παρατράγουδα, όπως το επεισόδιο που συνέβη πριν από 3 μέρες στην περιοχή μεταξύ του Τσεσμέ και της Χίου.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, Anadolu ajansı, τρεις Τούρκοι αξιωματικοί που έχουν καταδικαστεί από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης σαν προσκείμενοι στον Φετουλάχ Γκιουλέν και καταζητούνταν, αποπειράθηκαν νοικιάζοντας ένα πλωτό μέσο προσποιούμενοι ότι κάνουν τι διακοπές τους, να περάσουν από τον τουρκικό Τσεσμέ προς την ελληνική Χίο όπου θα ζητούσαν πολιτικό άσυλο.

Την τελευταία στιγμή όμως έγιναν αντιληπτοί από την τουρκική στρατοχωροφυλακή και την ακτοφυλακή που αμέσως τους κυνήγησε και τους συνέλαβε γυρίζοντας τους πίσω στην Τουρκία. Οι ίδιοι ομολόγησαν ότι στην προσπάθεια τους αντίκρισαν πλοίο της ελληνικής ακτοφυλακής που τους παρακολουθούσε και σίγουρα θα επενέβαινε μόλις περνούσαν σε ελληνικά χωρικά ύδατα.

Πάντως γλυτώσαμε και από αυτόν τον μπελά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Όχι δεν την κοπανησαν, παίζανε μακριά γαϊδάρα πάνω στο τζετ-σκι τα τριχωτα μεμέτια, η χαρά της κάθε αχρηστερής παπατζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή