Ενημερωτικά Συντάξεων: Αναρτήθηκαν του Σεπ 20 και όσα έχουν αρνητική προσωπική διαφορά

Ενημερωτικά Συντάξεων: Αναρτήθηκαν του Σεπ 20 και όσα έχουν αρνητική προσωπική διαφορά


Αναρτήθηκε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του έτους 2020 στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου της ΠΟΣ στο fb: «Επιτέλους αναρτήθηκαν τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων, που έχουν αρνητική προσωπική διαφορά. Αφορούν μέχρι και Δεκέμβριο 2019. Δεν έχουν αναρτηθεί του 2020. Αναμονή.... και καλή Κυριακή»:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τα ενημερωτικα με αρνητικη προσωπικη διαφορα τα εχουν διαφοροποιήσει.Άλλη αρνητικη προσωπικη διαφορα είχε μέχρι τον 3/2020 και αλλη τον 9/2020 και φυσικα προς το χριροτερο .Παρακαλω αν καποιος αλλος το διαπιστωσε ας το σχολιασει και αν κανεις γνωριζει τι συνεβη ας ενημερωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλώ πολυ μπορείτε να μου πειτε εάν κάποιος από εσάς πρόσεξε στο ενημερωτικό του σημείωμα συντάξεων μηνός Σεπτεμβρίου με αρνητική προσωπικη διαφορά εάν έχει διαφοροποίηση του ποσου της αρνητικής διαφοράς με το ενημερωτικό σημείωμα του 12/2019? Στη δική μας περιπτωση έχουμε διαφορά προς τα κάτω. Και αν ξέρει κανεις να απαντήσει σε αυτο τι έχει γίνει? Ευχαριστώ πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή