ΓΕΑ: Έναρξη σταδιακής χορήγησης ξιφών σε 1.800 δικαιούχους Αξκους (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΓΕΑ: Έναρξη σταδιακής χορήγησης ξιφών σε 1.800 δικαιούχους Αξκους (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΠΟΕΣ δημοσιοποίησε έγγραφο τοθ ΓΕΑ με θέμα: «Χορήγηση Ξίφους Αξιωματικών»

Ειδικότερα:

1. Σας γνωρίζουμε ότι, για την κάλυψη των αναγκών του προσωπικού σε είδος θέματος, η Π.Α προέβη στην σύναψη Σύμβασης προμήθειας 2.450 ξιφών, η υλοποίηση της οποίας είναι σε εξέλιξη.

2. Επί του παρόντος υφίσταται η δυνατότητα έναρξης σταδιακής χορήγησης με βάσει τη σειρά αρχαιότητας, ποσότητας ξιφών σε χιλίους οκτακοσίους (1800) δικαιούχους Αξκους που δεν έχουν λάβει εισέτι το είδος, όπως αυτοί αναφέρονται στα Παραρτήματα «Α». «Β», «Γ» και «Δ» παρούσας.

3. Για την υλοποίηση της εν λόγω χορήγησης, καθορίζονται τα ακόλουθα:...

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Επιτέλους, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει τις ΕΔ δεκαετίες τώρα, με την αμέριστη προσπάθεια του διορισμένου βρήκε λύση. Τι Μιράζ, τι Ραφάλ, τι υποβρύχια, τι άρματα, τι τυφέκια, τι drones, όλα αυτά δεν έχουν καμμία μα καμμία σημασία μπρος στις ορδές των αδικημένων στελεχών. Βαστάτε Τούρκοι τ'άρματα και περιμένετε μέχρι να πάρουμε τα ξίφη και μετα θα σημανουμε επίθεση ελαφρού ιππικού, ιιιιχαααααα, σούζα τ'αλογάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάρσα...Λάρσα...σείδα κι λαχτάρσα 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παρότρυνα και θα συμβούλευα,προς όποιον κακεντρεχή,ότι τα επιτεύγματα και τα κεκτημένα του καθενός δεν είναι για κοροϊδία και χλευασμό/σάτιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει φίλε μου έχεις τα δίκια σου δεν λέω, αλλά σιγά το κεκτημένο, συγνώμη κιόλας. Στον πρώτο σχολιαστή διακρίνω μια δόση αστεϊσμού και όχι χλευασμού διότι πατάει στο λαϊκό ..Εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Πάντως δεκτή και η συμβουλή σου.

      Διαγραφή