«Σιδέρωσαν» την στραπατσαρισμένη Κεμάλ Ρέις και την έφεραν συνοδεία στο Ορούτς Ρέις (ΦΩΤΟ)

«Σιδέρωσαν» την στραπατσαρισμένη Κεμάλ Ρέις και την έφεραν συνοδεία στο Ορούτς Ρέις (ΦΩΤΟ)


Του Χρήστου Μαζανίτη

Με τέσσερις φωτογραφίες, που έδωσε χθες το βράδυ αργά στο φως της δημοσιότητας, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να πάρει επικοινωνιακή ρεβάνς από το γόητρο της στραπατσαρισμένης φρεγάτας Kεμάλ Ρέις, μετά την πρόσκρουση που είχε με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ. (Κλικ για μεγέθυνση)



Αφού, λοιπόν, έστειλαν την φρεγάτα και την φωτογράφησαν ως συνοδεία του ερευνητικού BARBAROS ανατολικά της κατεχόμενης Αμμοχώστου, χθες, την γύρισαν στην ομάδα πλοίων που συνοδεύουν το ORUC REIS.

Το τουρκικό υπουργείο δεν έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες με κύριο σκοπό να δείξει ότι συνεχίζει τις έρευνες το ερευνητικό τους. Άλλωστε, όπως εξηγούσε στο enikos.gr γνώστης των επιχειρήσεων αυτό είναι αστείο να το ισχυριστεί κάποιος, βλέποντας τα τέσσερα πλοία σε τόσο κοντινή απόσταση.

Κύριος στόχος των Τούρκων ήταν να δείξουν ότι η φρεγάτα τους είναι αξιόπλοη. Κάτι το οποίο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει το enikos.gr δείχνει ότι κάτι κρέμεται. Αυτό, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης με τις οποίες επικοινώνησε το enikos.gr, είναι δέσμη καλωδίων. Κάτι που σημαίνει ότι η πλώρη της ΛΗΜΝΟΣ μπήκε 2,5 με 3 μέτρα μέσα. Η ζημιά της τουρκικής φρεγάτας είναι εκατομμυρίων, ίσως και πάνω από τέσσερα εκατομμύρια, όπως μας εξηγούσε γνώστης ναυπηγικών θεμάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις ζημιές που είχε υποστεί:
(Κλικ για μεγέθυνση)



ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια