Μάζης: Γιατί Τραμπ-Γερμανία υπέρ Τουρκίας και Γαλλία-Ισραήλ υπέρ Ελλάδας (BINTEO)

Μάζης: Γιατί Τραμπ-Γερμανία υπέρ Τουρκίας και Γαλλία-Ισραήλ υπέρ Ελλάδας (BINTEO)


Ο Δρ Ιωάννης Μάζης είναι Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών.

Ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης μας εξηγεί γιατί Τραμπ & Γερμανία είναι υπέρ της Τουρκίας και Γαλλία & Ισραήλ είναι υπέρ της Ελλάδας.

Ο ρόλος των χωρών αυτών και επί πλέον της Αιγύπτου και της Λιβύης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ερντογάν βιάζεται να τελειώσει εντός της θητείας Τραμπ, τον οποίο εκβιάζει. Να γίνει ΑΟΖ Ελλάδος με Κύπρο.


Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Ο Μάζης επειδή δεν τον έκαναν σύμβουλο Εθνικής ασφάλειας στάζει φαρμάκι συνεχώς για την Αθήνα. Κάνει όλο λάθος προβλέψεις και ασφαλείς αποτιμήσεις μετά τα γεγονότα. Στη Συρία έλεγε ότι το Κουρδιστάν είναι έτοιμο και στο τέλος οι Κούρδοι συμμάχησαν με τη Συρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφεις ότι σου κατέβει από τον αυτιστικό σου εγκέφαλο που βρίσκεται σε εσωτερική τρικυμία. Ο Μάζης ποτέ δεν ζήτησε ούτε θέλησε ποτέ τον παραπάνω θώκο. Είναι άριστος γνώστης της γεωπολιτικής επιστήμης, με 3 διπλώματα, ξένες γλώσσες και καμιά δωδεκάδα μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Αλλά ακόμη και εάν τον τοποθετούσαν (που δεν υπήρχε περίπτωση) τουλάχιστον ΔΕΝ θα εκστομιζε διάφορες αρλουμπες που ακούγονται. Είναι επίσης βαθύς γνώστης των Ισραηλινών και γέφυρα συμμαχίας σε αποφάσεις τους που ευνοούν την Ελλάδα. Και το βασικότερο, ΔΕΝ είναι νεοραγιάς ούτε οθωμανολάγνος, είναι Πατριώτης.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστό, ο Μάζης βγάζει συνέχεια χολή. Θέλει καρέκλα και επειδή δεν του δίνουν γυρίζει στα κανάλια και το παίζει πάνσοφος.

      Διαγραφή
  2. Τα ξένα λόμπι πληρώνουν τα εγχώρια "think tanks" για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Λόμπι είναι από ΗΠΑ, ΡΩΣΊΑ, ΓΕΡΜΑΝΊΑ, ΓΑΛΛΊΑ, ΙΣΡΑΉΛ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λομπίστες έχουν ως κύριο έργο να προβάλουν την έλλειψη ισχύος, η οποία φυσικά καλύπτεται με νέους εξοπλισμούς. Αυτή είναι η δουλειά του κ. Μάζη. Τώρα το πιο λόμπι εξυπηρετεί ας μας το πει καλύτερα ο ίδιος. Φαίνεται να προμοτάρει πολύ το Γαλλικό και το Ισραηλινό λόμπι. Οι Αμερικανοί δεν τον "παίζουν" και γι αυτό τους εναντιώνεται.

      Διαγραφή