Συνάντηση Στρατιωτικών Θεσ/νίκης με βουλευτή ΝΔ Ά. Ευθυμίου-Συζητήθηκαν προβλήματα Πολύτεκνων Στρατιωτικών


Τη βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου επισκέφθηκε την Παρασκευή (3/7) αντιπροσωπία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΕΘ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Επχιά (ΠΒ) Αθανάσιο Σαρρή, τον Γενικό Γραμματέα Αλχιά(ΤΘ) Δημήτριο Στάικο και τον Ταμία Ανθστή(ΠΒ) Στέργιο Όρκα.

Το Προεδρείο ενημέρωσε την κυρία Ευθυμίου για θέματα και προβλήματα του Στρατιωτικού Προσωπικού που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Κυρίως, όμως, στάθηκε στα προβλήματα που αφορούν τους Πολυτέκνους Στρατιωτικούς, θέμα που έχει αναδείξει η Ένωση και για το οποίο έχει κατατεθεί επερώτηση στη Βουλή και από τη βουλευτή. Επίσης, ένα από τα προβλήματα που ανέδειξε το προεδρείο είναι η διάθεση Στρατιωτικού Υγειονομικού Προσωπικού σε αεροδρόμια και λιμάνια, κάτι που -όπως τονίστηκε- «θα υποβαθμίσει την παρεχόμενη υγειονομική περίθαλψη του στρατιωτικού προσωπικού και θα επιβαρύνει το έργο του υγειονομικού προσωπικού με πάρεργο άλλου υπουργείου».

Τέλος, το Προεδρείο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις επιθέσεις που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. και οι ενώσεις της από πρώην συνάδελφο και νυν βουλευτή με εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η κ. Άννα Ευθυμίου ευχαρίστησε το Προεδρείο για την ενημέρωση και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το στρατιωτικό προσωπικό σε κάθε δίκαιο αίτημα του.

ΠΗΓΗ: grtimes.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια