Δωρεάν «Καφές Δανδάλη» για τους Έλληνες Στρατιώτες στις Καστανιές Έβρου (ΦΩΤΟ)


Μια ξεχωριστή προσφορά, με ευαισθησία και συμβολική σημασία, από την οικογένεια Δανδάλη, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «καφές Δανδάλης» Αλέκο Δανδάλη και τον υιό του και πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη

Με δική τους πρωτοβουλία, έστειλαν ένα φορτηγό, με καφέ Δανδάλη, από το Ηράκλειο, προς τις Καστανιές Έβρου για να βοηθήσουν, την προσπάθεια των Ελλήνων στρατιωτών, στα σύνορα, τις μέρες που έδιναν πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσουν τα καραβάνια μεταναστών, που ερχόταν από την Τουρκία.

Ο Στρατηγός και ο διοικητής της Μεραρχίας του Ελληνικού στρατού, έστειλαν ευχαριστήριο τηλεγράφημα, αλλά και μια τιμητική πλακέτα, προκειμένου να ευχαριστήσουν την οικογένεια και την εταιρεία «Δανδάλης» συνολικά, για την ενέργεια τους, αυτή.

Η πλακέτα παραδόθηκε στα γραφεία της εταιρείας Δανδάλης, από τον Θάνο Κατίδη, κάτοικο της περιοχής, μέσω του οποίου η εταιρεία Δανδάλης, έκανε αυτήν την προσφορά, για τους Έλληνες στρατιώτες της πρώτης γραμμής, στις Καστανιές Έβρου. (κλικ για μεγέθυνση)Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης αναφέρει μεταξύ στην επιστολή του, προς την οικογένεια Δανδάλη, ότι «σας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες, για την ανιδιοτελή στήριξη και την υλική συνδρομή σας στην αδιάκοπη προσπάθεια της Μεραρχίας, για τον έλεγχο των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών.

Η βοήθεια σας δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για τον Ελληνικό στρατό και συμβάλλει αποφασιστικά, στην εκπλήρωση της αποστολής της Μεραρχίας».

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια