Περίεργη κατάσταση στο ΓΛΚ: Τι συμβαίνει με τις συντάξεις; Γιατί τα τηλέφωνα είναι νεκρά;

Περίεργη κατάσταση στο ΓΛΚ: Τι συμβαίνει με τις συντάξεις; Γιατί τα τηλέφωνα είναι νεκρά;


Νίκος Χασαπόπουλος

Περίεργη κατάσταση, μου λένε, επικρατεί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ως προς τις απονομές συντάξεων. Εδώ και πολλές ημέρες τα τηλέφωνα φαίνεται να είναι κατεβασμένα, η επικοινωνία είναι αδύνατη από τον έξω κόσμο με το προσωπικό με συνέπεια, άνθρωποι που έχουν εργαστεί επί σαράντα χρόνια να μην ξέρουν τι γίνεται με την σύνταξή τους.

Έχει μάλιστα καταγγελθεί περιστατικό ανώτερου διπλωμάτη που βγήκε πριν από ένα χρόνο στην σύνταξη, έκανε τα χαρτιά του, αλλά ένα χρόνο μετά δεν παίρνει ούτε προσωρινή σύνταξη, πράγμα ακατανόητο και απαράδεκτο ταυτόχρονα, ούτε και ειδοποιήθηκε σχετικά. Προφανώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα μειωμένου προσωπικού, αλλά όση κατανόηση και να θέλει να δείξει κάποιος δεν αντέχει οικονομικά.

Είναι φανερό ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια τόσο μεγάλη και κρίσιμη δημόσια υπηρεσία. Είναι δυνατόν να είναι ολημερίς τα τηλέφωνα κατεβασμένα; και όμως είναι. Οι πολιτικοί προϊστάμενοι του ΓΛΚ γνωρίζουν την εικόνα; Πως ακριβώς αξιολογεί την συγκεκριμένη υπηρεσία του Επιτελικό Κράτος. Γιατί πιο επιτελική δουλειά από την καθημερινότητα του πολίτη δεν υπάρχει.

ΠΗΓΗ: in.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Στο ΓΛΚ τα ίδια γίνονταν και όταν είχαν προσωπικό, τηλέφωνο δεν σήκωνε κανείς υπάλληλος. Ο όγκος των αδιεκπεραίωτων υποθέσεων δεν έγινε στο σήμερα, τραβάει πολύ πίσω. Όση καλή θέληση και να έχουν κάποιοι υπάλληλοι, υπάρχουν ακόμη πολλοί που τα ξύνουν, πιθανώς επειδή δεν γνωρίζουν το αντικείμενο της δουλειάς τους, άλλα δεν "κόβονται" και να το μάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή