Αυτά απάντησε ο Στεφανής για τις καταγγελίες σχετικά με τα νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ και 424 ΓΣΝΕ

Αυτά απάντησε ο Στεφανής για τις καταγγελίες σχετικά με τα νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ και 424 ΓΣΝΕ



Η απάντηση ΥΦΕΘΑ:

Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα «Καταγγελίες για ύποπτη δρομολόγηση αλλαγής χρήσης των νοσοκομείων Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. και 424 Γ.Σ.Ν.Ε.», σας γνωρίζονται τα ακόλουθα:

Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) παραχώρησε στο Ελληνικό Δημόσιο από 27.03.2020 έως και 24.06.2020 τις εγκαταστάσεις όλων των θαλάμων, κλινών νοσηλείας και κλινών αυξημένης φροντίδας του, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας και της συνεπακόλουθης ανάγκης νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό (COVID-19), σύμφωνα με την παρ. 1 του τεσσαρακοστού πέμπτου άρθρου της από 20.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 68) και την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.21170/27 Μαρ 20 Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Υγείας και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας (Β’ 1075).

Το ΥΠΕΘΑ εξετάζει και επεξεργάζεται προτάσεις δωρεών ιδιωτικών φορέων προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των στρατιωτικών νοσοκομείων, ώστε να επιτελούν αποτελεσματικότερα την αποστολή τους.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται σχέδια για μελλοντική χρησιμοποίηση του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής - υγειονομικής κρίσης, πολλώ δε μάλλον για αλλαγή χρήσης των δύο νοσοκομείων.

Το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. "ΕΠΙ του ΠΑΡΟΝΤΟΣ", οχι. Επι του αμεσου μελλοντος, ναι. Στεφανη εγινες πολιτικαντης και οταν σε ξεζουμισουν, θα ψαχνεις την καλημέρα των συναδελφων σου, οπως ο Ντζιμανης. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί του παρόντος... Αν δεν αντιδράσουν εν ενεργεία και εν αποστρατεία τότε τα πράγματα είναι δυσοίωνα.. χάνονται πολλά προνόμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπλά, μπλα, μπλα,.....Το (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.)...... , μπλα, μπλα,.....των δύο νοσοκομείων.
    Μνημείο αρλουμπολικής ορθολογικής χρήσης της νεοελληνικής γλώσσης διανθισμένη με στοιχεία παρακατιανής δικανικής σε "φερ φορζέ" τραπεζάκι επαρχιακού "καφενέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή