Α/ΓΕΣ: Ηθική επιβράβευση στο προσωπικό ΣΞ για αποτροπή παράνομων εισόδων στα σύνορα Έβρου (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Α/ΓΕΣ: Ηθική επιβράβευση στο προσωπικό ΣΞ για αποτροπή παράνομων εισόδων στα σύνορα Έβρου (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Ηθική επιβράβευση από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού στο προσωπικό που συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο στην δράση αποτροπής παράνομων εισόδων στη Χώρα

1. Σας γνωρίζουμε ότι, αφού έλαβα υπόψη το σχετικό.

συγχαίρω

τις Διοικήσεις και το προσωπικό των 1ης Στρατιάς, Γ' - Δ'ΣΣ, I ΜΠ, II Μ/Κ ΜΠ, XX ΤΘΜ. ΜΕΡΥΠ, 1ης ΤΑΞ Κ/Δ-ΑΛ, 8 - 9 - 29 Μ/Π ΤΑΞΠΖ, 33-34 Μ/Κ ΤΑΞ, 71 Α/Μ ΤΑΞ, XXI - XXIII - XXIV - XXV ΤΘΤ, Γ'ΣΣ/ΝRDC-GR/ΤΑΞ ΜΧ, 1ης ΤΑΞΑΣ, IV ΤΑΞΥΠ, ΣΣΜ, καθώς και των υφιστάμενων Διοικήσεων - Μονάδων και Ανεξαρτήτων Υπομονάδων τους, οι οποίοι με την άμεση και αποτελεσματική ενίσχυση και υποστήριξη των δυνάμεων των Σχηματισμών στα σύνορα του ποταμού Έβρου (ΧΙΙ-ΧVI Μ/Κ ΜΠ, 50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ), το μήνα Μάρτιο 2020, συνέβαλαν με καθοριστικό τρόπο στην, εντός του πλαισίου των διεθνών κανόνων και της συνταγματικής αποστολής του Στρατού Ξηράς, δράση αποτροπής παράνομων εισόδων στη Χώρα, που προέκυψαν από την αιφνίδια, μαζική, οργανωμένη και συντονισμένη πίεση από τις μετακινήσεις πληθυσμών στα ανατολικά χερσαία σύνορά μας. Με τον τρόπο αυτό παρείχαν ουσιαστική, συνεχή και καταλυτική συνδρομή στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και στη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας, προκαλώντας αισθήματα θαυμασμού και υπερηφάνειας για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια από το σύνολο του απανταχού Ελληνισμού.

2. Οι ενέργειές τους αυτές στο πλαίσιο του Οράματος του ΓΕΣ για έναν αξιόμαχο. ευέλικτο και σύγχρονο Στρατό, με οδοδείκτη τη στρατιωτική αρετή, το ήθος, το φιλότιμο, την αισιοδοξία, το χαμόγελο και τις άριστες ανθρώπινες σχέσεις, ανέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς επίσης και το εξαίρετο επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης που τους διακρίνει, εμπεδώνοντας το αίσθημα της ασφάλειας στο σύνολο του Ελληνικού Λαού, προβάλλοντας το Στρατό Ξηράς και τις Ενοπλες Δυνάμεις γενικότερα.

3. Το παραπάνω προσωπικό προβάλλω ως παράδειγμα προς μίμηση.

4. Κοινοποίηση και καταχώρηση, όπως προβλέπεται από το σχετικό.

5. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια