Νέα τουρκικά πυρά στο Πραγγί του Έβρου-Το κρυφό σχέδιο των Τούρκων

Νέα τουρκικά πυρά στο Πραγγί του Έβρου-Το κρυφό σχέδιο των Τούρκων


Μιχάλης Τεζάρης

Τα τελευταία γεγονότα μόνο τυχαία ή μεμονωμένα δεν είναι - Τι εκτιμούν Έλληνες αξιωματικοί

Δεν έχουν τέλος οι Τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lawandorder και το βράδυ της Παρασκευής στελέχη της Τουρκικής στρατοχωροφυλακής, άνοιξαν πυρ, αυτή την φορά στην περιοχή Πραγγί.

Είχαν προηγηθεί οι πυροβολισμοί στο Τυχερό, ενώ τις τελευταίες ημέρες παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του ποταμού.

Τα τελευταία γεγονότα μόνο τυχαία ή μεμονωμένα δεν είναι, καθώς πρόθεση των Τούρκων είναι να προκαλέσουν αντιπερισπασμό, ώστε να προωθήσουν στην χώρα μας παράτυπους μετανάστες.

Αξιωματικοί που παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στον Έβρο και την αυξημένη επιθετικότητα των Τούρκων, δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τέτοιου είδους ενέργειες.

Είναι ενδεικτικό πως παρότι και χθες οι Τούρκοι πυροβολούσαν στον αέρα, στο πρόσφατο παρελθόν διαπιστώθηκε πως έβαλαν και σε δέντρα στην Ελληνική πλευρά. Η κλιμάκωση των επιθετικών ενεργειών, έχει -σύμφωνα με πληροφορίες-, την σιωπηρή αποδοχή ή και εντολή υψηλόβαθμων αξιωματικών της Τουρκίας.

Γρίφος για την ώρα παραμένει η στάση των Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτών που παρακολουθούν τις Τουρκικές προκλήσεις, διατηρώντας παθητική στάση, κάτι που αυξάνει την Τουρκική προκλητικότητα.

Μέχρι στιγμής οι εντολές έχουν στόχο την παρατήρηση από το ανάχωμα του ποταμού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την ανησυχία τους για ένα «ατύχημα».

ΠΗΓΗ: lawandorder.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια