ΕΜΘ: Δικαστική διεκδίκηση για ένταξη στη Β' Μισθολογική κλίμακα (ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ-ΦΩΤΟ)


Με σημερινή (12-05-2020) της ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) ενημερώνει τους ΕΜΘ για τις ενέργειές που πρέπει να κάνουν για να συμμετέχουν στην δικαστική διεκδίκηση σχετικά με την ένταξη τους στη Β' Μισθολογική κλίμακα.

Συγκεκριμένα πέτυχε προσφορά από τα δικηγορικά Γραφεία των κ. ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ και κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΩΜΑΙΟΥ.

Η αγωγή για την ένταξη στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά από τον Μάιο 2019 στο ποσό των 20 ευρώ για τα μέλη της και στα 30 ευρώ για όσους απευθύνονται ατομικά στα υπόψη δικηγορικά γραφεία. 

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ (από 5% ως 10%), αλλά ουσιαστικά καταβάλλετε μόνο τα 20 ή τα 30 ευρώ. Είναι αυτονόητο ότι αν το ζήτημα επιλυθεί νομοθετικά πριν την κατάθεση των αγωγών, η ΠΟΜΕΝΣ θα φροντίσει για την άμεση επιστροφή των χρημάτων των συναδέλφων.

Από αύριο όσοι συνάδελφοι θέλουν να συμμετέχουν στην ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ θα πρέπει να εκτυπώσουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στις Ενώσεις της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχής τους, ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30-06-2020, τα κάτωθι ΕΝΤΥΠΑ:

Αντίγραφο Φύλλου μητρώου, την οποία θα αιτηθείτε από τα Γραφεία Προσωπικού των Μονάδων σας, όπου εμφαίνονται η κατάταξη και οι υπηρεσιακές (βαθμολογικές) μεταβολές.
Ενημερωτικά σημειώματα μισθοδοσίας (ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ) μηνών Μαΐου 2019 έως και σήμερα.
Συμπληρωμένο έντυπο με στοιχεία ενάγοντος και τα απαραίτητα υπηρεσιακά στοιχεία για τη διεκδίκηση. Τονίζουμε ότι θα πρέπει να υπογραφεί και η «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ» που βρίσκεται στη 2η και 3η σελίδα. (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Α
Σύμβαση Εντολής εις διπλούν (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Β
Εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής (επισυνάπτεται) ΕΝΤΥΠΟ Γ

ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι όταν δίνετε χρήματα για οποιοδήποτε λόγο να παίρνετε απόδειξη. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε όταν καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας στην Ένωση της ΠΟΜΕΝΣ της περιοχής σας να παίρνετε την απόδειξη σας που θα λέει ότι η Ένωση παρέλαβε το ποσό των 20 ευρώ που αφορά στην δικαστική διεκδίκηση της ένταξης στην Β΄ μισθολογική κλίμακα αναδρομικά  από τον Μάιο 2019.

Για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά την επικοινωνία σας με τις Ενώσεις-ενημέρωση για οποιασδήποτε απορία, θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση.

Δείτε τα έντυπα:


Δείτε τον ΧΑΡΤΗ των ΕΝΩΣΕΩΝ:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια