Αποστολάκης στο MEGA: Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στα στρατόπεδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποστολάκης στο MEGA: Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα στα στρατόπεδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε ο Ευάγγελος Αποστολάκης, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπου μίλησε για την κατάσταση του κορωνοϊού και πως επηρεάζει τον στρατό.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, κανένας στις ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την στιγμή, ωστόσο ο στρατός έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες που έχουν προκύψει.

«Ο στρατός σχεδιάζει πάντα με σενάρια που είναι τα δυσμενέστερα πιθανά. Τα νοσοκομεία και το ιατρικό προσωπικό είναι έτσι στημένα και σχεδιασμένα που να μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά».

Για την ανησυχία των γονέων των στρατεύσιμων, ο κ. Αποστολάκης τόνισε πως έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με πολύ σχολαστικό τρόπο.

«Να μην ανησυχούν οι γονείς των παιδιών. Οι συνθήκες μέσα στα στρατόπεδα και στις στρατιωτικές μονάδες είναι εξαιρετικές».

Όσον αφορά την Τουρκία και τις απειλές του προέδρου Ερντογάν, για μαζική αποστολή μεταναστών, θετικών στον κορωνοϊό, στα ελληνικά νησιά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε πως είναι θεωρίες που μπορεί να έχουν κάποια βάση.

«Ο Ερντογάν είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Του έχει ξεφύγει η υπόθεση του κορωνοϊού, άργησε να πάρει μέτρα. Όποιος περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι φορέας. Η ουσία είναι ότι υπάρχει ο κίνδυνος».


ΠΗΓΗ: megatv.com

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ε αφού το διαβεβαίωσε και ο "ναυαρχούκος", γιατί χωρίς αυτές τις διαβεβαιώσεις οι ΕΔ δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους. Εκεί στο megaλο κανάλι να'χαμε να λέγαμε, δημοσιογραφικό λαβράκι τα τζιμάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άρχισαν να φαίνονται τα αντίδωρα....ο νοών νοήτω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή