Τράπεζα Πειραιώς: Πιστωτική Κάρτα Mastercard των ΕΔ-Η νέα συμφωνία

Τράπεζα Πειραιώς: Πιστωτική Κάρτα Mastercard των ΕΔ-Η νέα συμφωνία


Στις 17 Ιουνίου 2020 το πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της πιστωτικής Mastercard® «Των Ενόπλων Δυνάμεων» διαφοροποιείται. Για τις συναλλαγές θα εκκαθαρίζονται από την 17η Ιουνίου και μετά θα λαμβάνετε 2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100 ανά μηνιαίο λογαριασμό

Όπως ενημέρωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ)- Η ανακοίνωση - ενημέρωση από την Τράπεζα Πειραιώς έχει όπως ακολουθεί:

«Διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανανεώθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 17η Ιουνίου 2020. Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της κάρτας θα εφαρμοστεί σε όσες συναλλαγές εκκαθαριστούν από την Τράπεζα από την ανωτέρω ημερομηνία και μετά, και θα σας προσφέρει:

2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και για Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100, ανά μηνιαίο λογαριασμό.

Ως απόρροια των ανωτέρω μεταβολών, από την ανωτέρω ημερομηνία, τροποποιείται το παράρτημα «Όροι Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard®των Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι λοιποί όροι χρήσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: επιτόκια, επιβράβευση συνεπών πληρωμών, ελάχιστη καταβολή κλπ.) παραμένουν αναλλοίωτοι και το πιστωτικό όριο της κάρτας σας παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον.

Επιπλέον λεπτομέρειες για την πιστωτική κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 18 28 38 ή στο 210 3288000 και στο +30 210 3288000 από το εξωτερικό.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Τράπεζα Πειραιώς και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας για κάθε ανάγκη ή επιθυμία σας».

ΠΗΓΗ: piraeusbank.gr

Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

  1. τι ισχύει πλέον για το επιτόκιο λογαριασμών μισθοδοσίας κ συντάξεων; εχει γινει νεα σύμβαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστροφή για συναλλαγές πλην αυτών που αναφέρονται δεν υπάρχουν σωστά? Απλά για επιβεβαίωση ρωτάω για να δω πλέον αν συμφέρει η χρήση της συγκεκριμένης πιστωτικής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι οι επιστροφές περιορίζονται σημαντικά. Στην ουσία καταργείται το πλεονέκτημα που είχαμε έναντι των άλλων καρτών.

      Αποτι καταλαβαίνω μέχρι τον Ιούνιο οι επιστροφές ισχύουν κανονικά για όλες τις κατηγορίες, αν θέλει κάποιος ας με διορθώσει

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 5%

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.{ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ Ο,Ο1%}.

      Διαγραφή
  3. η πτώση των επιτοκίων δανεισμού των τραπεζών και η υποχρεωτική εκτέλεση ηλεκτρονικών συναλλαγών, για μισθωτούς και συνταξιούχους από φέτος που αντιστοιχεί στο 30 % του ετήσιου καθαρού ποσού επέφερε την δραστική μείωση των πλεονεκτημάτων στη πιστωτική κάρτα, μέχρι τέλος Απριλίου θα έχει υπογραφτεί η σύμβαση και πιθανόν να έχει ανακοινωθεί .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς κύριοι και κυρίες χάσαμεν....Είναι κοροϊδία να αποκαλούνται πλέον ως "προνόμια".
    Από μένα θα χάσει και η Τράπεζα Πειραιώς..Από δω πάνε και οι άλλοι (σε άλλο τραπεζικό ίδρυμα με καλύτερο επιτόκιο λογαριασμού μισθοδοσίας και καλύτερα προνόμια πιστωτικής κάρτας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από δω πάνε και οι άλλοι.Σ αλλη τραπεζα γρηγορα μηπως και καταλαβουν. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα θελει μυαλό να καταλαβουμε οτι μας δουλευουν...πουνε τα επιτοκια στα λιγα που εχουμε,,ποια προνομια..δουλευομαστε η εγω ειμαι χαζοσ...νομιζω σε αλλη τραπεζα ειναι μονοδρομος..αλλα αυτο θα ειχε δυναμη αν γινοταν μαζικα οπωσ καποτε που μας ειχαν παρει μαζικα να κανουμε λογαριασμους στην γενικη τραπεζα,,και η πειραιως πηρε μετα ετοιμους πελατες κ τωρα μας δουλευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται πωες δεν συμφέρει πλέον.Συγνώμη για να καταλάβω ποιά ιδιαίτερα προνόμια "κατάφερε" το ΥΕΘΑ και μας δίνει η Πειραιώς? Στις καταθέσεις τα επιτόκια είναι σχεδόν στο 0% και μιλάνε για προνόμια? Και έρχονται τώρα στην πιστωτική,μας λένε απροκαλυπτα στο 2% σε 3 κατηγορίες μόνο αγορών,δηλαδή πάνω από τα 2/3 των αγορών στην απέξω. Παίρνουμε το καπελάκι μας και φεύγουμε κυρία Πειραιώς που σε θεωρούσα και αξιόπιστη τράπεζα.Πάω σε άλλη και άντε γειά σας.Καλή Ανάσταση με υγεί σε όλους εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τραπεζα αττικης δινει 0.90 προ φορων 0.75 μετα φορων μονο για προθεσμιακες με επολογες μηνα,η τρειμηνου.Την παρουσα φαση δινει το καλυτερο επιτοκιο,αν σκεφτει κανεις ότι η Πειραιως εδινε 0/02.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοροϊδία σκέτη...Σε άλλη τράπεζα το συντομότερο δυνατόν, τόσο οι καταθέσεις και ο λογαριασμός μισθοδοσίας, όσο και η κάρτα...και ας ψάχνουν να μας βρούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσείς που θα φύγετε να πάτε σε άλλη τράπεζα μόλις με ενημέρωσαν πως η τράπεζα Πειραιώς τα έβαψε μαύρα και τα στελέχη τους ολη μέρα κλαίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανανεώθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια."
    Χα χααα χααα
    Γεια σας...από δω (Eurobank) πάνε και οι άλλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι τράπεζες μπορούν σήμερα να δανείζονται με φτηνό χρήμα, με χαμηλά επιτόκια, άρα ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η eurobank είναι η λύση για την ωφέλιμη ανταπόδοση των χρημάτων ΜΑΣ, μέχρι να αλλάξει πολιτική και αυτή. Οι τράπεζες εξωτερικού είναι λύση βέβαια (άμεση και αυτόματη μεταφορά εμβάσματος) αλλά πρέπει κάποιος να γνωρίζει αρκετά ή να ενημερωθούμε από τις ενώσεις, οι οποίες έτσι κι αλλιώς τα "ξύνουν", τότε ας κάνουν και κάτι εποικοδομητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπου φτώχια και γκρίνια..ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει αλλά το συμπέρασμα είναι ένα ότι κάποιος ή κάποιοι μας δουλεύουν και στο ΥΠΕΘΑ και στην Πειραιώς..σε βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι σίγουρο ότι τα επιτόκια των καταθέσεων δεν θα αλλάξουν; Θα μπορούσαν αντί για 1,8 % που ήταν τουλάχιστον να προσαρμοσουν το σε επιτοκιο πιο δελεαστικο από τις άλλες τράπεζες. Αν δεν υπάρχει κίνητρο τότε σίγουρα μας κοροϊδεύουν και η μαζική έξοδος είναι μονόδρομος, αλλά ποιος θα συντονίσει μια τέτοια κίνηση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή