ΓΕΕΘΑ: Τα έκτακτα μέτρα λόγω COVID-19-Στρκες Σχολές-Άδειες ΠΑΣΧΑ-ΟΒΑ

ΓΕΕΘΑ: Τα έκτακτα μέτρα λόγω COVID-19-Στρκες Σχολές-Άδειες ΠΑΣΧΑ-ΟΒΑ


Κατόπιν σύσκεψης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και στο πλαίσιο της πρόληψης, αντιμετώπισης και μείωσης της διασποράς της πανδημίαςCOVID-19, το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

Η ισχύς του συνόλου των μέτρων που έχουν ληφθεί έως τώρα παρατείνεται έως τις 27 Απριλίου 2020, συμπεριλαμβανομένης της παραμονής των σπουδαστών των ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ εντός των Σχολών, ώστε να μην εκτεθούν στον παραμικρό κίνδυνο και να μην απωλεσθεί το εκπαιδευτικό έτος, καθώς και της εκπαίδευσης των στελεχών στις σταδιοδρομικές σχολές με τη χρήση τηλεκπαίδευσης.

Αναφορικά με την άδεια ειδικού σκοπού για το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, είναι δυνατή η χορήγηση της και για την περίοδο του Πάσχα.

Παρατείνεται κατά σαράντα πέντε (45) ημερολογιακές ημέρες η καταληκτική προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών που αναγράφεται στις εγκυκλίους διαταγές των Γενικών Επιτελείων (ΓΕ) αναφορικά με την πρόσληψη ΟΒΑ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ Δ ΕΣΣΟ 2019 ΚΑΙ Α ΕΣΣΟ 2020 ΟΊ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΩΜΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΆΡΟΣ ΤΩΝ ΜΈΤΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΎΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή