Στις Καστανιές ανήμερα το Πάσχα η ΠτΔ-Θα την συνοδεύει ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος

Στις Καστανιές ανήμερα το Πάσχα η ΠτΔ-Θα την συνοδεύει ο ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλος


Σύμφωνα με το ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ:

Ως μία κίνηση υψηλού συμβολισμού μπορεί να εκληφθεί η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ανήμερα το Πάσχα στις Καστανιές Έβρου

Ως μία κίνηση υψηλού συμβολισμού μπορεί να εκληφθεί η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου ανήμερα το Πάσχα στις Καστανιές Έβρου. Στο πρώτο της Πάσχα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της και εν μέσω καραντίνας και περιορισμού των κινήσεων η Πρόεδρος επιλέγει να βρεθεί έστω και για λίγο κοντά στους ακρίτες, τους φρουρούς των συνόρων μας καθώς και των ευρωπαϊκών συνόρων. Θα τη συνοδεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στις Καστανιές Έβρου η Πρόεδρος θα μεταβεί με στρατιωτικό αεροπλάνο και θα παραμείνει μαζί με τους ακρίτες και τους αξιωματικούς τους μόνο για λίγη ώρα ανταλλάσσοντας ευχές. Θα υπάρξουν και δηλώσεις.

Σύμφωνα με το radioevros.gr:

Την Ορεστιάδα πρόκειται να επισκεφθεί την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας θα βρεθεί στην περιοχή θέλοντας να στείλει μήνυμα ότι δεν έχει ξεχάσει τους ακρίτες που στήριξαν τα σύνορα τον Μάρτιο όταν το ενορχηστρωμένο από την Τουρκία κύμα προσφύγων επιχείρησε να περάσει τα Ελληνικά σύνορα.

Χωρίς ακόμη να έχει δημοσιευθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης της κυριας Σακελλαροπούλου πληροφορίες του Ράδιο Έβρος αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην λέσχη αξιωματικών Ορεστιάδας προς τιμήν της Προέδρου Της Δημοκρατίας όπου οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ άγνωστο παραμένει ποιοι θα συμμετέχουν καθώς οι περιορισμοί που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού προϋποθέτουν πολύ μικρή προσέλευση.

Το ταξίδι της κυρίας Σακελλαροπούλου στον Έβρο αποτελεί μία από τις πρώτες «εκτός έδρας» επισκέψεις της από τις 13 Μαρτίου που ανέλαβε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια