Από τον «Άννα στον Καιάφα» για τη νυκτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Από τον «Άννα στον Καιάφα» για τη νυκτερινή αποζημίωση Στρατιωτικών (ΕΓΓΡΑΦΟ)



Η ΠΟΕΣ απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ-ΥΠΟΙΚ με κοινοποίηση στον κ. Πρωθυπουργό, με το οποίο, ύστερα από τις παρακάτω σχετικές απαντήσεις τους:


και της τη μη εισέτι καταβολής της νυκτερινής αποζημίωσης, μεταφέρει την έντονη αγανάκτηση των στελεχών ΕΔ, τα οποία αισθάνονται ότι περιπαίζονται, καθόσον ακολουθείται η τακτική «από τον Άννα στον Καιάφα».

Συγκεκριμένα, το ΥΠΟΙΚ απαντά [(δ) σχετικό], ότι για τη χορήγηση της ανωτέρω αποζημίωσης στα στελέχη ΕΔ, η προκαλούμενη δαπάνη θα πρέπει να καλυφθεί στο πλαίσιο του εκτελούμενου Προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ και του ισχύοντος Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, ενώ το ΥΠΕΘΑ απαντά [(β) και (γ) σχετικά], ότι το ΥΠΟΙΚ αρνείται την υπογραφή της ΚΥΑ, λόγω των υφιστάμενων δημοσιονομικών συνθηκών και της υποχρέωσης διαφύλαξης της ακεραιότητας του εκάστοτε εκτελούμενου Π/Υ, προκειμένου να αποτραπούν επιπτώσεις στο ΜΠΔΣ των ετών 2019 - 2022.

Επίσης η ΠΟΕΣ ζητά την ξεκάθαρη τοποθέτησή τους για το τί πρόκειται να πράξουν εφεξής και πότε συγκεκριμένα, καθόσον φέρεται ότι οι όποιες οικονομικές υποχρεώσεις της Χώρας μας έναντι των πιστωτών μας, τουλάχιστον όπως ανακοινώνεται και διαρρέεται στα μέσα, αναστέλλονται για το μέλλον και για τη μετά κορωνοϊού περίοδο.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το παραμύθι συνεχιζεται να παιζετε και μας περνανε για καθυστεριμενους.Η στρατιωτικη ηγεσία γιατι δεν περνει θεση για αυτην την ξεφτιλα που παιζεται σε βαρος των στελεχων και να πιέσει την πολιτικη ηγεσία να βρεθει λυση?Αλλα γιατι να μιλησουν τζαμπα σπιτια τους δινουν τσαμπα αυτοκίνητα κομματοσκυλα του συστηματος ειναι στην υγεια του κοροιδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή