Πρόσληψη 746 Εθνοφυλάκων για φύλαξη στρατιωτικών εγκαταστάσεων με 16€/ημέρα-ΑΠΟΦΑΣΗ

Πρόσληψη 746 Εθνοφυλάκων για φύλαξη στρατιωτικών εγκαταστάσεων με 16€/ημέρα-ΑΠΟΦΑΣΗ


Όπως ενημέρωσε το evros-news.gr:

Την πρόσληψη 746 Εθνοφυλάκων οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2020, προβλέπει απόφαση που υπογράφουν οι Υφυπουργοί Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση που υπογράφηκε στις 21 Μαρτίου, γίνεται ο καθορισμός του αριθμού Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθούν για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2020 και της ημερήσιας αποζημίωσης αυτών που θα είναι 16 ευρώ.

Όπως αναφέρεται, ο αριθμός των Εθνοφυλάκων που θα χρησιμοποιηθεί για φρούρηση αποθηκών πυρομαχικών, καυσίμων, υλικών επιστράτευσης και λοιπών εγκαταστάσεων του Στρατού Ξηράς, κατά το έτος 2020, καθορίζεται στους επτακόσιους σαράντα έξι (746). Στο Άρθρο 2 για την Ημερήσια αποζημίωση Εθνοφυλάκων προβλέπεται: «Το ποσό της ημερήσιας αποζημίωσης που παρέχεται στους Εθνοφύλακες μόνον για την αντιμετώπιση των δαπανών τροφής, ιματισμού και υπόδησης των, που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 7 του ν. 1295/1982 (Α’ 126), καθορίζεται στα δέκα έξι ευρώ (16 €). Η συνολική δαπάνη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι ύψους 3.357.000 ευρώ περίπου, για το έτος 2020».

Δείτε την ΑΠΟΦΑΣΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια