Α/ΓΕΣ Αντγος Χ. Λαλούσης: Παράδειγμα προς μίμηση το προσωπικό του 700ΣΕ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Α/ΓΕΣ Αντγος Χ. Λαλούσης: Παράδειγμα προς μίμηση το προσωπικό του 700ΣΕ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


1. Σας γνωρίζουμε ότι, αφού έλαβα υπόψη το σχετικό,

σ υ γ χ α ί ρ ω

τον Διοικητή και το προσωπικό του 700 ΣΕ, διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα μελέτησαν, σχεδίασαν και κατασκεύασαν μάσκες προστασίας προσώπου 3 στρώσεων (3-ply masks) για την πρόληψη μετάδοσης του ιού COVID-19 και κάλυψη των αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Υγείας, υπερβαίνοντας τις υφιστάμενες δυσκολίες ανεύρεσης πρώτων υλών, την έλλειψη τεχνογνωσίας και την αναπροσαρμογή των υφιστάμενων γραμμών παραγωγής.

2. Οι ενέργειές τους αυτές στο πλαίσιο του Οράματος του ΓΕΣ για έναν αξιόμαχο. ευέλικτο και σύγχρονο Στρατό, με οδοδείκτη τη στρατιωτική αρετή, το ήθος, το φιλότιμο, την αισιοδοξία, το χαμόγελο και τις άριστες ανθρώπινες σχέσεις, ανέδειξε το υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθώς επίσης και το εξαίρετο επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης που τους διακρίνει, προβάλλοντας το Στρατό Ξηράς και τις Ένοπλες Δυνάμεις γενικότερα.

3. Το παραπάνω προσωπικό προβάλλω ως παράδειγμα προς μίμηση.

4. Κοινοποίηση και καταχώρηση, όπως προβλέπεται από το σχετικό.

5. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δωσε τους και κάτι παραπάνω βρε (άδεια, δώρο) !! Η Διοικητική Μέριμνα είναι ο πιο αδικημένος Φορέας στην Ελλάδα!!ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ!! Το κατάλαβαν στις πρώτες επιχειρήσεις τους σε όλο τον κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή