Προσφορά Υλικών απο την Exalco για ενίσχυση της περίφραξης στον Έβρο!!

Προσφορά Υλικών απο την Exalco για ενίσχυση της περίφραξης στον Έβρο!!


Η EXALCO στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό Στράτευμα στον Έβρο - ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

Δίπλα στο Ελληνικό Στράτευμα του Έβρου, το οποίο αυτές τις μέρες δίνει σκληρή μάχη για να κρατήσει τα σύνορα της πατρίδας μας κλειστά, βρέθηκε η Exalco, στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα τους.


Πιο συγκεκριμένα, ο Διευθυντής εξαγωγών της Λαρισινής εταιρίας κ. Αργυρόπουλος Παναγιώτης, βρέθηκε ως επικεφαλής κλιμακίου στο Φυλάκιο 1 της Καστανιάς και παρέδωσε ένα φορτηγό γεμάτο με στρατιωτικά υλικά πρώτης ανάγκης, και συγκεκριμένα υλικά για την περίφραξη των συνόρων μας, με σκοπό την ενίσχυσή τους.


Τα υλικά παραδόθηκαν στον Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Στρατού και Διοικητή του Δ'ΣΣ Αντιστράτηγο κ. Ιλαρίδη Άγγελο, μεταφέροντας παράλληλα το μήνυμα του Προέδρου της Exalco, κ. Καντώνια Αστ. Ιωάννη και της Διοίκησης της εταιρίας:

«Η Exalco στηρίζει και θα στηρίζει πάντα τον αγώνα που δίνει το ελληνικό στράτευμα απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την πατρίδα μας ολόκληρος ο ελληνικός λαός ενωμένος στέκεται δίπλα στους Έλληνες αξιωματικούς, στρατιωτικούς και αστυνομικούς».

Ο Αντιστράτηγος κ. Ιλαρίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Exalco για την «πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική προσπάθεια».

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Μακάρι τέτοιες πρωτοβουλίες να βρουν μιμητές και από άλλους Επαγγελματίες/Επιχειρηματίες, γιατί εάν χαθεί κάτι απο την Πατρίδα θα χαθούν και οι ίδιοι!.Η ενέργεια αυτή πέραν από τα θετικά σχόλια της κοινής γνώμης και την ανυστερόβουλη καλλίτερη διαφήμιση της Επιχείρησης τους!
    Στο προαύλιο χώρου του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και κάτω απο την προτομή του μεγάλου χρηματοδότη-Ευεργέτη Σισμανόγλου είναι αναγραμμένο. ...Η κοινωνία, μας τα προσέφερε και σε αυτή... οφείλουμε να τα επιστρέψουμε...Αυτό και εαν είναι μεγαλείο ψυχής!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε, η μεγαλοψυχία των κανονικών Ελλήνων και το μεγαλείο της καρδιάς τους, τι μπορεί να πει κανείς εκτός από ΕΥΓΕ. Κατά τα άλλα και σήμερα οι διάφοροι αχρηστεροί που περιφέρονται ανά τα κανάλια, συκοφαντούν την Πατρίδα μας με διάφορες ηλίθιες αναλύσεις που είναι το λιγότερο προδοσία . Κανείς ευαίσθητος εισαγγελέας θα παρέμβει, η μόνο για δήθεν ρατσιστικές μηνύσεις κάποιων ηλίθιων παρεμβαίνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΔΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ---ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ --- ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΟΙΛΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΩΝΟΥΝ --ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΣΕ ΤΟΥΣ--- ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΩ ΕΓΩ ? Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 560 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ --ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΦΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Μ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΟΜΟΥΣ
      ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΒΡΙΖΟΥΝ ΓΚΑΜ......ΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΚΛΗΣΙΕΣ Η ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΥΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ )

      Διαγραφή