ΓΕΣ: Κοινοποίηση Αναλυτικής Μοριοδότησης και Επετηρίδας

ΓΕΣ: Κοινοποίηση Αναλυτικής Μοριοδότησης και Επετηρίδας


Καθώς η κοινοποίηση των αναλυτικών καρτελών μορίων (μία σελίδα) μέσω της ηλεκτρονικής πύλης του ΓΕΣ είναι σε εξέλιξη, όποιος επιθυμεί να του κοινοποιηθεί η αναλυτική μοριοδότησή του και/ή την ενημέρωση του ως προς τη θέση του στην επετηρίδα μπορεί να υποβάλλει ατομική αναφορά στη Μονάδα – Υπηρεσία του. Υπόδειγμα όπως παρακάτω: https://link.armylib.gr/2v

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα “εργαλεία” υπολογισμού των μορίων μετάθεσης. Υπάρχουν λάθη σε ορισμένα από αυτά τα εργαλεία, π.χ. ως προς σε ποιες περιπτώσεις κάποιος δε μοριοδοτείται με τα μόρια της Φρουράς κτλ. Καλό θα ήταν αντί να/πριν “εμπιστευτούμε” κάποιο δικηγορικό γραφείο για να μας υπολογίσει τα μόρια και να μας συντάξει αναφορά παραπόνων, να ρωτήσουμε στο 1ο Γραφείο της Μονάδας μας και να διαβάσουμε τα παρακάτω:

Το Παράρτημα “Α” της ΑΠ Φ.411/1/294483/Σ.797/ 06 Φεβ 18 ΓΕΣ/Β1/ΔΙΠΡΟ, που αφορά την παραμετροποίηση των κριτηρίων μεταθέσεων, το οποίο αποτελεί Παράρτημα της ΥΑ περί τοποθετήσεων, μεταθέσεων κτλ.: Φ.411_1_294483_Σ.797_06 Φεβ 18_ΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β΄ 468_14-2-18).

Την παραπάνω ΥΑ.


Την ΕΠ ΠαΔ 4-15/2012/ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ ” Περί Μεταβολών του Στρατιωτικού Προσωπικού”.

ΠΗΓΗ: armylib.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αδικος κοπος μια πατατα τα μορια, αν εχεις μεσον δεν μετραει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή