Απεβίωσε 46χρονος Στρατιωτικός από κορωνοϊό

Απεβίωσε 46χρονος Στρατιωτικός από κορωνοϊό


Ένας 46χρονος στρατιωτικός, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο δεύτερος νεκρός από κορονοϊό στην Ξάνθη. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Αλεξανδρούπολη

Γιώργος Σακκάς

Ένας στρατιωτικός φέρεται να είναι το δεύτερο θύμα του κορονοϊού στην Ξάνθη, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα. Ο άνδρας, ηλικίας 46 ετών, είχε βρεθεί θετικός στο κορονοϊό και είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλευόταν διασωληνομένος.

O στρατιωτικός έχασε τη μάχη με τον ιό και αποτελεί το δεύτερο ασθενή που βρέθηκε θετικός και πεθαίνει στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι είναι ο πρώτος θάνατος από κορονοϊό στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο 46χρονος υπηρετούσε στο Δ΄ΣΣ στην Ξάνθη και έφερε τον βαθμό του Ανθυπασπιστή, ενώ χαρακτηρίζεται και ως ένα από τα πιο νεαρά σε ηλικία θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε χθες ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Στο άρθρο δεν διευκρινίζεται, αν έπασχε ή όχι, από υποκείμενο νόσημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αναπαυθει η ψυχη του!!πληροφοριες,της ΕΤ1 αναφερουν οτι ηταν παχεισαρκος πραγμα που πιθανως επηρεασε αρνητικα την ολη κατασταση του!Συλληπητηρια,στους οικειους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάντως μπορείς σίγουρα, να στείλεις αδιάβαστο κάποιον, με τα ορθογραφικά και τα συντακτικά λάθη ΣΟΥ.

      Διαγραφή