Χορήγηση αδειών σε 2 περιόδους στα Στελέχη ΕΔ για προστασία από Κορωνοϊό ζητά η ΠΟΜΕΝΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Χορήγηση αδειών σε 2 περιόδους στα Στελέχη ΕΔ για προστασία από Κορωνοϊό ζητά η ΠΟΜΕΝΣ (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η ΠΟΜΕΝΣ, απέστειλε έγγραφο προς ΥΕΘΑ - ΥΦΕΘΑ - ΕΓΑ/ΓΕΕΘΑ-ΓΕ, με το οποίο προτείνει τη χορήγηση αδειών στο προσωπικό πέραν των προβλεπομένων και μετά την λήξη της Άδειας ειδικού Σκοπού που έχει οριστεί για τις 10 Απριλίου 2020 ως εξής:

α. Πρώτη περίοδος 11-20 Απριλίου (σε ποσοστό 50%).

β. Δεύτερη περίοδος 21-30 Απριλίου (σε ποσοστό 50%).

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:

α. Η στελέχωση των Μονάδων (σε ποσοστό 50%) για την διατήρηση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας για το προσεχές κρίσιμο διάστημα.

β. Η αποσυμφόρηση των χώρων των στρατοπέδων για την προστασία από τον ιό.

γ. Ο περιορισμός της καθημερινής μετακίνησης μεγάλου μέρους του προσωπικού.

δ. Η άμεση αναπλήρωση συναδέλφων που πιθανόν να χρειαστεί να τεθούν σε απομόνωση ή να νοσηλευτούν καθόσον θα υπάρχει “εφεδρεία” προσωπικού ενώ παράλληλα θα καθίσταται πιο εύκολη η ιχνηλάτηση των επαφών των συναδέλφων που έχουν νοσήσει.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΣΟ Η ΠΟΜΕΝΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΟΕΣ ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΑΔΕΙΑ. ΑΠΛΟΣ ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντού μοιράζουν 800αρια και 600αρια (γιατροί, δικηγόροι)που δεν ξέρουν τι έχουν και στους στρατιωτικούς ούτε τα νυχτερινά δεν έχουν πληρώσει,τους στοιβάζουν σαν τα ζώα σε κοινοτικές αίθουσες και θαλάμους σα ζώα, αυτούς που φυλάνε Θερμοπύλες στον Έβρο,ντροπή και πάλι ντροπή... ΠΟΜΕΝΣ,ΠΟΕΣ, παραιτήθητε όλοι,δεν έχετε βοηθήσει στο παραμικρό την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των συναδέλφων..Ούτε μια ρημαδα άδεια, να ξεκουραστεί και να μείνει λίγο σπίτι με την οικογένειά το στέλεχος,δεν μπορείτε να διεκδικήσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή