Τελετές Παράδοσης και Παραλαβής Διοικήσεων 1ης και 34ης Ταξιαρχίας (ΦΩΤΟ)

Το πρωί της Πέμπτης 26 Μαρτίου ε.έ., και σύμφωνα με το σύμφωνα με το ισχύον στρατιωτικό πρωτόκολλο, αλλά μέσα σε αυστηρό κύκλο λόγω των προβλεπόμενων μέτρων της Πολιτείας για την προστασία των πολιτών από την πανδημία του νέου κορωνοϊού Covid-19, πραγματοποιήθηκαν οι Τελετές Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών Αλεξιπτωτιστών, η οποία και εδρεύει στο Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Γ. Κατσάνη» εις την περιοχή της Ρεντίνας:
και της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» εις την περιοχή της Ασσήρου:
Τις Τελετές ευλόγησε κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος αφού μετέφερε τις ευχές της Αγίας μας Εκκλησίας, ευχήθηκε τόσο προς τους αποχωρούντες Διοικητές Υποστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Γούναρη και Ταξίαρχο κ. Δημήτριο Τόνα, όσο και προς τους παραλαβόντες Διοικητές Ταξίαρχο κ. Ανέστη Πουλόπουλο (1 ΤΑΞ.Κ/Δ-ΑΛ) και Ταξίαρχο Πραξιτέλη Γκούνη (34 Μ/Κ ΤΑΞ), υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας, ιδιαιτέρως αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που διέρχεται η Χώρα μας.

ΠΗΓΗ: imlagada.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια