Μεσολόγγι: Νεκρός σε Τροχαίο Yπαξιωματικός του ΠΝ πατέρας 3 παιδιών

Μεσολόγγι: Νεκρός σε Τροχαίο Yπαξιωματικός του ΠΝ πατέρας 3 παιδιών

Θανατηφόρο τροχαίο στα Φραγγουλέικα – Νεκρός Yπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού από την Παλαιμόνινα

Μοιραία κατέληξε η εκτροπή ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος των Φραγγουλέϊκων.

Το όχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο ακατοίκητου σπιτιού. Από τα συντρίμμια, τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον οδηγό, ο οποίος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας: «Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στα Φραγκουλαίικα Αιτωλοακαρνανίας. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Ο άτυχος οδηγός ήταν Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα, και βρισκόταν σε άδεια. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η σύζυγός του εργάζεται στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Μεσολογγίου.

ΠΗΓΗ: messolonghinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια