Ξεκίνησαν τα περίπολα πυρασφαλείας του Στρατού στο Μαίναλο

Ξεκίνησαν τα περίπολα πυρασφαλείας του Στρατού στο Μαίναλο

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στάθης Κούλης:

Υποδέχτηκα τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 στο γραφείο μου τον Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ) Υποστράτηγο Απόστολο Τσουλουβή.

Καλωσόρισα τον Στρατηγό, τον συγχάρηκα για την ανάληψη των καθηκόντων του στη θέση του Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού και τον ευχαρίστησα για την ιδιαίτερα τιμητική επίσκεψή του, στο Δημαρχείο Γορτυνίας.

Τον ενημέρωσα διεξοδικά για όλο το Δήμο Γορτυνίας, για την ιστορία του τόπου μας, συζητήσαμε διάφορα θέματα του Δήμου και εστιάσαμε κυρίως στο πρόγραμμα για τις περιπολίες του Στρατού καθόλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου σε όλη την περιοχή και κυρίως στο Μαίναλο.

ΠΗΓΗ: voltastintripolinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Είμαι πολύ περίεργος στις ΤΕΔ, τέτοιες ανάλογες επισκέψεις που γεμίζουν με "υπερηφάνεια" και "αριστεία" τα στελέχη μας, υπάρχουν άραγε; Μάλλον μόνο σε republic banana's όπως εδώ γίνονται τέτοια "τσίρκουλα" με σελφις και φωτό εκατέρωθεν! Κατάντια και θλίψη για το σημερινό επίπεδο των ΕΔ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΛΩΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΑΠΑΛΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάει ο μέραρχος να κανει δασοπεριπολο ο ίδιος και μοστράρεται στα ΜΜΕ???? Αντί να διαμαρτύρεται που οι στρατιώτες του-το προσωπικό ΕΔ κάνουν άλλα 'ντ' άλλων απ' το σκοπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τον συγκεκριμένο μην περιμένεις τίποτα

      Διαγραφή
  4. Δήμαρχος Κούλης; Συνωνυμίες, πρόσωπα και θέματα είναι φανταστικά και μόνο για τις ανάγκες αυτού του έργου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχχα έχει καταντήσει γελοίο το πόσο μπορεί να καμαρώνει κάποιος ηγήτορας για τον κόπο και τις ώρες που θα δώσουν άλλοι, παίρνοντας πάντα,ο ίδιος τα εύσημα. Χάρισμα σας κύριοι. Η δουλειά σας είναι να προστατεύετε το προσωπικό που έχετε από κάτω σας και όχι να τους αναθέτετε αλλότριες εργασίες, συν το να το εκθέτετε σε κινδύνους για τους οποίους δεν προβλέπεται να αντιμετωπίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή