YΦEΘA για Αξκους ΕΜΘ: Τα στελέχη αξιολογούνται αναλόγως προέλευσης και υπηρεσιακής αξιοποίησης

YΦEΘA για Αξκους ΕΜΘ: Τα στελέχη αξιολογούνται αναλόγως προέλευσης και υπηρεσιακής αξιοποίησης

Σε απάντηση της σχετικής ερώτησης, σας γνωρίζω ότι η νομοθεσία που ρυθμίζει ζητήματα ιεραρχίας, εξέλιξης και ασφάλισης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων διακρίνει τις κατηγορίες των στελεχών αναλόγως της προέλευσης και της υπηρεσιακής τους αξιοποίησης, δεδομένου ότι καλύπτουν διαφορετικές λειτουργικές και επιχειρησιακές ανάγκες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Γενικά Επιτελεία αξιολογούν κάθε πρόταση που υποβάλλεται προς αυτήν την κατεύθυνση και προβαίνουν στις κατάλληλες εισηγήσεις.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Τι ξερει το ζωντοβολο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως και δεν ρώτησαν εσένα τον πρύτανη του καφενείου;

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι καλά στο στράτευμα,σταματήστε την κλαψα,υπάρχει κόσμος που κάθεται όλη μέρα,ούτε υπηρεσίες και μια ώρα άντε γεια,οι μισοί δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,τι ναναι λέει ο άσχετος!! Απορώ γιατί έχει αυτή τη θέση... Αλλά στο ελλαντα ήμαστε! Τα στελέχη δυστυχώς... Αξιολογούνται με βάση την ειδικότητα στο στρατό ασχέτως αν της επιχειρησιακης αξιοποίησης γεγονός το οποίο είναι λάθος και θα πρέπει να αξιολογούνται με βάση τα καθήκοντα τα οποία έχουν κληθεί να εκτελούν βάση Η. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πάλι δε σας παίρνει, γιατί τα ΕΠΟΠ θα αναβσθμίζονταν κατακόρυφα.

      Διαγραφή
    2. Καλά τα λες τον καλύτερο φρέντο εσπρέσσο από τα χεράκια ΕΠΟΠ τον πίνω μεγάλοι μπαριστες

      Διαγραφή
  4. Α ρε κακομοίρη. Τόσο (δεν) ξέρεις τόσο λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Θεσμός των ΕΜΘ απέτυχε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι καταργήθηκε ο θεσμός τους και αντικαταστάθηκε από τους ΕΠΟΠ. Στους οποίους όχι μόνο δεν χαρίζουν βαθμούς, αλλά είναι οι μοναδικοί γνήσιοι Υπξκοι του στρατεύματος. Τουλάχιστον έστω και καθυστερημένα το σύστημα διορθώνει τα λάθη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέσε για ύπνο απαλειφαδι

      Διαγραφή
    2. Αλήθειες λες! Ανθλγοί 50 ετών. Η κατάπτωση των βαθμών...

      Διαγραφή
    3. Οι περισσότεροι ΕΠΟΠ παίζουν κινο και στοίχημα όλη μέρα.

      Διαγραφή
    4. 9:16:00 πήγαινε από κοντά τους να μάθεις κι εσύ να παίζεις να βγάλεις τίποτα, γιατί παραπονεμένο σε βλέπω....

      Διαγραφή
  6. "Αρνητική είναι η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το καθεστώς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ελλάδα. Η έκθεση κυκλοφόρησε χθες και αναφέρεται επίσης στη διαφθορά, ένα μεγάλο πρόβλημα στη χώρα, αλλά και στις παρακολουθήσεις δημοσιογράφων και πολιτικών με το παράνομο σύστημα Predator."
    Εσείς τρέξτε και δώστε τζάμπα και γρήγορα , αεροπλάνα, ελικόπτερα, κότερα, αντιαεροπορικά, αντιαρματικά, άρματα, ερπυστριοφόρα, οπλισμό, πυρομαχικά πυροβολικού. Έχουμε τους θόλους της θολούρας και της βλακείας για άμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ΕΠΥ ας μην τσαντίζονται απ' αυτή τη κρίση,η οποία δυστυχώς είναι κι η λιγότερη η οποία πρέπει να τηρηθεί.Όσο για τους καφέδες τους οποίους ανέφερε κάποιος πιο πάνω,να προσέχεις μη σου βάλει τίποτα μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας "νιντζα" του πληκτρολογιου. Δεν έχετε τα κότσια να τα λέτε κατάμουτρα στους συναδέλφους σας και τα γράφετε από τη ασφάλεια του πληκτρολογιου σας. Ατρομητα λιοντάρια!!!! Ουστ!!!!

      Διαγραφή
    2. 5:20:00 ποιος σου είπε ότι δεν τα λέμε?? Τα λέμε και η επόμενη σκηνή είναι να τρέξουν να βρούν κάτι να κάνουν απ'το καθησιό τους-τους ενοχλούμε κιόλας που τους λέμε την αλήθεια.

      Διαγραφή
    3. 5:20:00 νίτζα είσαι κ' φαίνεσαι, στην Ελλάδα είμαστε. Σεις τα εμθ ούτε την ελάχιστη κρίση δεν αντέχετε, το λιγότερο δυνατό που θα έπρεπε δλδή.

      Διαγραφή
  8. Υπομονή...σε 5-6 χρόνια θα έχουν φύγει οι πιο πολλοί ΕΜΘ(που είναι οι πιο πολλοί σε θέσεις με μεγάλη εμπειρία).. και αρκετοί ΕΠΟΠ... και τότε αρκετοί υπαξιωματικοί από στρ σχολές....θα διατάζουν τους εαυτούς τους..... δυστυχώς την πατήσατε....!!!! Φιλικά το λέω... αλλά αυτή είναι η αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή