Καθιέρωση Θερινής Στολής με μπλούζα τύπου POLO & Απονομή Ηθικών Αμοιβών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Καθιέρωση Θερινής Στολής με μπλούζα τύπου POLO & Απονομή Ηθικών Αμοιβών (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕΡΡΩΝ (ΕΣΠΕΕΣ) ζητά με έγγραφο της προς ΠΟΜΕΝΣ, ΑΔΦ Σερρών και Βουλευτές τα παρακάτω:

α. Τη χορήγηση αμιγώς καλοκαιρινής στολής, τόσο της ένδυσης (παντελονιού και χιτωνίου) όσο και της υπόδησης (άρβυλα). Επισημαίνεται, ότι η στολή Ασκήσεων-Εκστρατείας μεταξύ του καλοκαιριού και του χειμώνα διαφοροποιείται μόνο ως προς την εσωτερική κοντομάνικη μπλούζα. Κατ’ ελάχιστον απαιτείται η καθιέρωση αντί του χιτωνίου, μπλούζα τύπου POLO.

β. Την απονομή εξαιρετικά καθυστερημένων ηθικών αμοιβών οι οποίες αναγνωρίζουν την αξία του στελέχους και αποτελούν αποτελεσματικό μέσο ενίσχυσης του ηθικού, της παροχής κινήτρων καθώς και της πρόκλησης άμιλλας. Ως τέτοια μπορούν να λογιστούν οι διαμνημονεύσεις ευδοκίμου διοικήσεως, πολυετούς υπηρεσίας και υπηρεσίας σε επιτελείο καθώς και μετάλλια στρατιωτικής αξίας και ευδοκίμου υπηρεσίας.

Επισημαίνει δε, ότι σε κάθε περίπτωση, η μη καθιέρωση της καλοκαιρινής στολής επιφέρει σοβαρά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού ενώ οι καθυστερήσεις των ηθικών αμοιβών και μάλιστα άνευ αιτιολόγησης, δημιουργούν επιπρόσθετη υστέρηση των ελαχίστων κινήτρων των εν ενεργεία στρατιωτικών και εν τέλει καθιστούν συνθήκες διακύβευσης του ηθικού.

Δείτε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Να πω την αλήθεια,η νέου τύπου καλοκαιρινή ,με τα μανίκια κατεβασμένα,με βόλεψε ως προς το οτι δεν καιγόταν και το δέρμα απ' τον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά και εμένα κύριε συνάδελφε εξάλλου οταν εργάζεσαι δεν σε υποχρεώνει κανένας να μην είσαι με το μπλουζάκι το θέμα ειναι να μην κυκλοφορείς έτσι σε δημόσιους χώρους.Η στολή παραλλαγής πιστευω έχει το πρόβλημα..εχω φορέσει και Αμερικάνικου στρατού και δεν εχει καμμιά σχέση με την δική μας.Δεν ζεσταίνεσαι δηλαδή με κατεβασμένα μανίκια..μπορεί να κάνω και λάθος όμως προσωπικά ετσι ένοιωσα..Αν κάποιος συνάδελφος εχει γνώση πανω σε αυτό ειδικά όσοι είναι καταδρομείς και φορούν νέου τύπου θα ηταν θεμιτό να μας έλεγε την γνώμη του.

      Διαγραφή
  2. Μια χαρά είναι έτσι. Αν παραμείνουν και τα αρβύλα σε άλλο χρώμα πλην μαύρων όλα οκ.
    Επίσης αυτοί που ζητάτε πόλο μπλουζάκι ξεκινώντας από τον νεότερο έως επάνω, τις κοιλιές πως θα τις κρύβετε? Το 50% του στρατού είναι υπέρβαροι και αρκετοί παχύσαρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι παιδιά έχετε δίκιο. 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι κάνουν λάθος κ το καλοκαίρι είναι με κοντό μανίκι ενώ εμείς οι 60000 του ΓΕΕΘΑ ξέρουμε το σωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θέλω να δω την στιγμή που θα αλλάξει η διαταγή και θα επανέλθουν τα μανίκια επάνω. Θα πέσει το γέλιο της αρκούδας όταν εμφανιστούν τα τατουάζ μέχρι τον καρπό. Μεγάλα γλέντια λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή