Βέροια: Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής της Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ» (ΦΩΤΟ)

Βέροια: Ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής της Ι ΜΠ «ΣΜΥΡΝΗ» (ΦΩΤΟ)

Νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού ανέλαβε ο Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Ιης Μεραρχίας Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ», παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, Αντιστράτηγου Προκόπιου Μαυραγάνη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2024, στο Στρατόπεδο «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΜΥΝΤΑ», στην Βέροια.

Ο υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ενώ ο απερχόμενος Υποστράτηγος Σαράντης Τυλιγαδάς αναλαμβάνει υποδιοικητής στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στην Αθήνα.

Την δέηση τέλεσε ο Αρχιμ. Σωφρόνιος Φάκας και ο ιερέας του Στρατοπέδου Υπολοχαγός Χαράλαμπος Αμανατίδης.

Διαγγελέας ήταν ο Ταγματάρχης Πεζικού Δημήτριος Κεφτές.

Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής από τον παραδίδοντα Διοικητή Υποστράτηγο Σαράντη Τυλιγαδά, υποστολή και επίδοση λαβάρου στον ίδιο, έπαρση λαβάρου, ανάγνωση ημερήσιας διαταγής του παραλαμβάνοντος Διοικητή Υποστράτηγου Νικόλαου Γιαννόπουλου, κατάθεση στεφάνου από τον κ. Τυλιγαδά, ενός λεπτού σιγή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Βασιλείου, ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Ανδρέας Καλογερόπουλος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ημαθίας πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, η διευθύντρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος - Αστυνομική Διευθύντρια Σοφία Γαϊτανίδου, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Αλατζόγλου, ο αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Βασίλειος Δαβόρας, η προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμία Γώτη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ημαθίας Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας και μέλη της Ένωσης, μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, η πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Φιλοπτώχου Κυριών Βέροιας Δέσποινα Τελάλογλου και Ελισάβετ Κορδονίδου, οι αντιπρόεδροι του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Ελισάβετ Δημητριάδου και Γεσθημανή Βλαχογιάννη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.α.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς, όπου προσφέρθηκε καφές.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: pliroforiodotis.gr

Δημοσίευση σχολίου

19 Σχόλια

  1. Μαμά, μαμά ένας χοντρός δόχτορας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω λόγια για την εμφάνιση του νέου Διοικητή της Μεραρχίας!!! Πέρασε με αυτή την εικόνα από το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο; Αλλά και αυτό σχεδόν στο σύνολό του, είναι στην ίδια κατάσταση. Αυτός δηλαδή ανήκει στις ειδικές δυνάμεις και ήταν ο μέχρι χθές Διευθυντής τους;; Έλεος χριστιανοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στις ειδικές και στις ανιδεικευτες και στις ανίδεες και στις υπέρβαρες και όπου αλλού φανταστείς! Κατά τα άλλα ο φαλάκρας υπέθας θα φτιάξει ΕΔ. Πάντως τα συμμαχάκια από απέναντι γελάνε με την κατάντια μας στα σίγουρα, ειδικά και με τους επικεφαλείς των ειδικών δυνάμεων κάνουν χάζι!

      Διαγραφή
  3. Μάλλον κάποιος μας κάνει πλάκα! Αυτός θα ηγηθεί της μεραρχίας στον πόλεμο? Μήπως έχουν άλλους για την περίπτωση πολέμου? Αληθινούς καταδρομείς. Γιατί όπως το αντιλαμβάνομαι κάτι περίεργο συμβαίνει! Δεν το βλέπει το σύστημα? Δεν απαιτείται και ιδιαίτερη ευφυΐα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταξίαρχος Dan Goldfus, διοικητής της 98ης Μεραρχίας του Ισραηλινού Στρατού- IDF. Αναζητήστε τη φωτογραφία του στο πεδίο της μάχης και συγκρίνετέ τη, με αυτού του διοικητή μεραρχίας της Βέροιας. Με ποιον άραγε θα πηγαίνατε οι ένστολοι σε πολεμικές επιχειρήσεις? Η απάντηση άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "δόχτορας" σα σιφώνι είναι ο κακομοίρης, κατά βάθος πρέπει να μας trollάρει και να σπάει πλάκα το ΑΣΣ με την τοποθέτηση, δεν εξηγούνται αλλιώς!
      Σοβαρά τώρα δεν υπάρχουν διαταγές για την σωματική ικανότητα και ειδικά στις ειδικές δυνάμεις οποία ηλικία και αν έχεις;

      Διαγραφή
    2. ενω εσεις χρειαζεστε βιταμινες για την αδυναμια σας, α ρε σαπιοκοιλαραδες του πληκτρου

      Διαγραφή
  5. Έχουμε όμως υποστράτηγο βοηθό του Επιτελάρχη του ΓΕΣ . Προφανώς οι φάκελοι στο ΓΕΣ έχουν πολλαπλασιαστεί κατά πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαγγελέας ήταν ο Ταγματάρχης Πεζικού Δημήτριος Κεφτές. Τυχαίο;; Δε νομίζω. Σημειολογία. Η επιστήμη μίλησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από μαλακίες είστε έτοιμοι όλοι να καταθέσετε τον οβολο σας Ε; Εσείς κύριοι δν βάζετε καμία φωτό να σας κρίνω κ εγώ που γουστάρω λίγο; Ποιοι είστε εσείς ρε ανιδεα ζωαδια που κρίνετε καταρχήν ανθρώπους για την εμφάνιση τους κ έχετε κ άποψη για το στρατιωτικό συμβούλιο.... Ξέρετε μήπως εσείς ηλίθια όντα την μόρφωση αυτού του ανθρώπου; Άντε να παίξετε Playmobil κ φτυστε τα πόδια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα προφανώς σιχαμερέ ξεπλένη, επειδή ακριβώς αυτοί που γράφουν τον γνωρίζουν και απλώς το θέμα με την απαράδεκτη σωματική ικανότητα είναι το κερασάκι στην χοντρή τούρτα! Τωρα όσο για την μόρφωση δεν έχει καμμία μα καμμία σημασία ειδικά για αξιωματικούς των wanna show "ειδικών δυνάμεων", έτσι και αλλιώς όλοι γνωρίζουν και γνωρίζονται μεταξύ τους πως ανεβαίνουν στα σκαλιά της ιεραρχίας τέτοια άτομα και φυσικά για κάθε έναν "μορφωμένο" που γράφεις υπάρχουν πίσω τους άλλοι τουλάχιστον 20 ανά βαθμό που τους αποστράτευσαν για να γίνει ένας καταφανώς υπέρβαρος και εκτός σωματικών προσόντων ανώτατος και βάλε! Τώρα λοιπόν κάνε μας την χάρη και μαζί με τους υπέρβαρους ανώτατους μασκαρέψου και άντε να συμετάσχετε στα τοπικά καρναβάλια με καμάρι, γιατί θέλει θράσος και τόλμη να μας κάνει μάθημα για προσόντα και μόρφωση ο κάθε ξεπλένης τυχάρπαστος. Άξιος ο μισθουλακος σου, όπως ακριβώς και με τα Τέμπη, τέτοια γραφουν και οι αντίστοιχοι ξεπλένηδες για τους προισταμένους τους!

      Διαγραφή
    2. α ρε μπρο μας τα τσιμέντωσες, αχταρμά κι όλα στον κουβά, το μάτι και τον ντάνιελ ξέχασες μη σου πω και τον ασπρόπυργο

      Διαγραφή
  8. Μάθε να μιλάς ....εσύ που γράφεις ντεμεκ σαν πολίτης ενώ είμαι σίγουρος πως σε αποστρατευσαν κ έχεις πίκρα δν πειράζει πιες ξύδι ... χαχαχαχαχα πολύ πίκρα ρε φίλε καρφώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπε ο βλαμμένος απόστρατος που τον έφτυσαν κ είδε πόρτα κ την στολη κρεμασμένη να κριτικάρει αξιωματικούς χαχα πόσο ανθρωπάκι είσαι ρε νηστικε αχρειε....φτου στα παντελόνια σου ντύσου κολομπινα απόκριες έχετε στη Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ρε μπρο γι'αυτό είμαστε αδύνατοι και σε καλή φυσική κατάσταση γιατί είμαστε νηστικοί και γιατί τρώμε με μέτρο! Ούτε χλαπακιάζουμε τζάμπα σε δεξιώσεις και σε αλλαγές διοικήσεων, ούτε μας δίνουν τζάμπα φαγητά και ρεγάλα! Αλήθεια μπορείς να δέσεις τα κορδόνια ρε μπρό, πόσο μάλλον να κάνεις την ανάγκη σου όρθιος, και επιπλέον δεν είμαστε σκ@τοψυχοι μικροπρεπείς, διότι δεν κυκλοφορεί πλεονάζουσα λιποτοξίνη στον οργανισμό μας. Από ποια ελληνική ταινία την ξεπατικωσες την "κολομπίνα" από πού είσαι ρε μπρό, σιγά μην ντυθείς και ντόμινο, εμείς πάντως χοντροί θα ντυθούμε με στολή αγροφύλακα, άντε γειά

      Διαγραφή
  10. Τι κοιλαρας ειναι αυτος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξεχασε να πιει coca cola zero. Πως κανετε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Η΄ "Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΣΧΟΛΗ Νο 1, 2,3,4,,5,6" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΑΖΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή