Σάμος: Αλλαγή Διοίκησης 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» (ΦΩΤΟ)

Σάμος: Αλλαγή Διοίκησης 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ» (ΦΩΤΟ)

Ανέλαβε επίσημα ο νέος Ταξίαρχος Ελευθέριος Οικονόμου

Πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευσεβίου, η Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής της Διοικήσεως της Ταξιαρχίας 79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ». Η τελετή έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο 212 «ΤΧΗ (ΠΖ) Αιμιλίου Πούλμαν» στο Βαθύ (περιοχή Μαλαγάρι).

Νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος κ. Ελευθέριος Οικονόμου αντικαθιστώντας τον έως τώρα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Σπυρίδωνα Παπαγεωργίου, που τοποθετήθηκε στην ΑΔΙΣΠΟ.

Κατά την διάρκεια της όλης τελετής παρέστησαν ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Θεοδώρου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των στρατιωτικών μονάδων της 79 ΑΔΤΕ και τοπικοί φορείς.

Ακολούθως στην ΛΑΦ Σάμου παρατέθηκε δεξίωσις προς όλους τους παρευρισκομένους. Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε φιλόφρονας λόγους στον Σάμιο Αντιστράτηγο Διοικητή ΑΣΔΕΝ κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου προσφέροντας Εικόνα του Αγίου Νικολάου προστάτου της Ενορίας του στο Κοκκάρι.

Στον έως τώρα Ταξίαρχο κ. Σπυρίδωνα Παπαγεωργίου εκφράζοντας την ευαρέσκεια της Τοπικής μας Εκκλησίας του δώρισε αργυρό δισκάριο με έκτυπη την εικόνα της θείας και ενδόξου Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού και με την ιστορικής σημασίας επιγραφή «Χριστός Σάμον Έσωσε τη 6η αυγούστου 1824».

Στον δε αναλαμβάνοντα Ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Οικονόμου προσέφερε εικόνα της Θεομήτορος με την ευχή να είναι οδηγός του στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει στο πλέον νευραλγικό και ευαίσθητο σημείο της Πατρίδος μας.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: samiakonvima.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Απο φέτος θα μαθουν να πετανε στην Σάμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θάψιμο επεσε στην αλλαγή της 12 μεραρχίας. Έτσι να πέφτουν οι μάσκες. Δεν θα είστε για πάντα στην δόξα. Και αυτούς που γλειφετε αυτοί σας προδίδουν. Μεταξύ κατεργαρεων (ασει)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή