Χωρίς τράπεζες για 4 ολόκληρες ημέρες – Τι συμβαίνει

Χωρίς τράπεζες για 4 ολόκληρες ημέρες – Τι συμβαίνει

Παραλύει το τραπεζικό σύστημα από την Παρασκευή 29 Μαρτίου μέχρι τη Δευτέρα 1η Απριλίου

Προσοχή χρειάζεται να επιδείξουν οι καταναλωτές σχετικά με τις τραπεζικές συναλλαγές τις τελευταίες μέρες του μήνα. Ιδιαίτερη σημασία χρειάζεται για όσους έχουν οφειλές, δόσεις και καταληκτικές ημερομηνίες.

Ήδη τράπεζες έχουν αποστείλει ειδοποίηση προς τους πελάτες τους ενημερώνοντας ότι «λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 2 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη».

Οι μεταφορές εντός της ίδιας τράπεζας αναμένεται να εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 2 Απριλίου. Οι ίδιες αναφορές σημειώνουν πως για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 2 Απριλίου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 1 Απρίλιου.

Η ανακοίνωση της Πειραιώς της οποίας είμαστε πελάτες:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα των Καθολικών, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απριλίου, θα εκτελεστούν την Τρίτη 02 Απριλίου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη. Οι μεταφορές εντός Πειραιώς θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τρίτη 02 Απριλίου.
Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τρίτη 02 Απριλίου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 01 Απρίλιου.


ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις Ημερομηνίες Καταβολής Μισθοδοσίας Στελεχών ΕΔ-ΣΑ για το 2024 (ΠINAKAΣ)

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

 1. Ετσι ετσι στο ελλαδισταν του 41%
  Κουμαντο τα λαμόγια των τραπεζών.
  Σηκωστε όλοι τα χρήματα σας απο τα Γκόλντεν Μπόις του Στουρνάρα να δουν τι εστί βερίκοκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε λίγο και για κάποιες μέρες δεν θα παρέχονται υπηρεσίες λόγω της χρονιάς του χοίρου στην κίνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. στο πασχα των καθολικων, στο ραμαζανι των μουσλιμ, στον πολεμο των ουκρανων, στους πυραυλους των χουτι, στο μουτι και στο μπαλαμουτι, οι επομενες μερες θα είναι δυσκολες κλεινουν τα παντα, αυτα ειναι δοξαστε προοδο και ευημερια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να λοιπον που η ληστεια εχει και ΘΕΟ. Τυφλα ναχουν οι παραδοσιακοι ληστες των ορεων, Βαζαιοι,Ρεζαιοι,Κουμπαιοι, Νταβελης κλπ. Οι καλυτεροι διευθυντες πιστωτικων ιδρυματων θα ηταν. Αλλωστε το κλεπτοκρατικο συστημα ειναι το σπιτι τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ε ναι τι; και ο υπουργός ανάπτυξης ασχολείται με την λαγάνα, το προσπαθεί δεν λέω να μας πείσει ότι όλα τα άλλα είναι καλά, φτηνά και το ψωμί το ίδιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή