Ανακοίνωση EAAΣ μετά το Σάλο στη ΛAEΔ: Ουδεμιά αλλαγή στην διαδικασία εισόδου

Ανακοίνωση EAAΣ μετά το Σάλο στη ΛAEΔ: Ουδεμιά αλλαγή στην διαδικασία εισόδου

Η Ε.Α.Α.Σ., ενεργώντας άμεσα και προς πάσα κατεύθυνση, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Λ.Α.Ε.Δ. σε ότι αφορά  τον καθορισμό νέου τρόπου εισόδου των ε.α. συναδέλφων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) σ' αυτήν ο οποίος σημειώνεται ότι στην ουσία καταργούσε τις Ταυτότητες και ΕΚΕ εκδιδομένων υπό των Ενώσεων Αποστράτων, ενημερώνει τα μέλη της ότι η ανακοίνωση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ και ο τρόπος εισόδου παραμένει ίδιος με αυτόν που ίσχυε μέχρι σήμερα για τους δικαιούχους.

Ανακοίνωση επί του θέματος θα εκδώσει η Λ.Α.Ε.Δ., αμέσως μετά την πραγματοποίηση του 1ου Διοικητικού της Συμβουλίου του 2024.

Δημοσίευση σχολίου

31 Σχόλια

  1. Πω πω σοβαρό θέμα κάποιοι περίμεναν 13 μέρισμα για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και να καλύψουν καμία υποχρέωση και κάποιοι ανησυχούσαν αν θα μπαίνουν στη ΛΑΕΔ με ταυτότητα ή με κάρτα εισόδου . Φυσικά η ΕΑΑΣ επεμβαίνει μόνο για σοβαρά θέματα και τό έπραξε λύνοντας το μεγάλο ζήτημα αυτό της ΛΑΕΔ. Με ψίχουλα δεν ασχολείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε τα μερίσματα και για κανένα ε.ε... Εσείς φάγατε..

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στην ΕΑΑΣ για την άμεση αντίδραση. Δηλαδή τόσα χρόνια ήταν αποδέκτες οι ταυτότητες της ΕΑΑΣ και ο νέος διοικητής της ΛΑΕΔ ανακάλυψε πρόβλημα; Προβληματική η στάση της ΑΣΔΥΣ που άφησε την ΛΑΕΔ να βγάλει τέτοια ανακοίνωση και να ταλαιπωρεί τους εα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι απόστρατοι κάτι ποιό ουσιαστικό από τα πηγαίνετε και να αραζετε στις λέσχες δε έχετε να κάνετε;
    Εμείς πάντως οι ε.ε ούτε απ έξω δεν θέλουμε να περνάμε!
    Υ. Γ. Ανώτερος Αξκός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να ασχολείσαι με την υπηρεσία και ν' αφήσεις τους απόστρατους. Αν δεν σου αρέσουν οι λέσχες ποτέ να μην πατήσεις.

      Διαγραφή
    2. Καταφανώς Βλάξ και μάλιστα με περικεφαλαία......παντελώς ανάγωγος....

      Διαγραφή
    3. Ανώτερε αξκε, ΕΣΥ δεν θέλεις ούτε να περνάς απ' έξω από τις Λέσχες! Μην παίρνεις θέση και για τους υπόλοιπους, διότι φέρονται εξυπνότερα από εσένα!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 10 Ιαν. 2:58:00 έτσι ακριβώς όπως τα λες! (δυστυχώς)

      Διαγραφή
  4. Παντελώς Ηλίθιοι.....Ξηλώστε τους άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νά αποπεμφουν αυτοί που έβγαλαν αυτή την ντροπιαστική διαταγή. Πέστε τα ονόματά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που βρήκατε χρόνο και ασχοληθήκατε με το θέμα,Ξέρουμε ότι ήταν δύσκολο και χρειάστηκε μεγάλος αγώνας ιδίως μετά από διακοπές μεγάλες χιονοπτώσεις και τις κρίσεις όπου επιφέρουν παύση εργασιών και αποφάσεων,Πάντως όσοι πηγαίνουν στις Λέσχες είναι γιατί δεν υπήρξαν ποτέ υπαξιωματικοί δεν έχουν υπηρετήσει εκεί και ως εν ενεργεία ξημεροβραδιάζονταν στο χώρο με ομοίους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν γεμίσει οι λαφ και τα κααυ και οι ξενώνες με επίτιμους και ανωτατους, ηλικιωμένους τζαμπατζηδες, που αναπολούν τις ημέρες που ήταν ε. Ε και μασουλουσαν τα φράγκα και βασάνιζαν τους υφισταμενους(με εξαιρέσεις φυσικά). Και έρχονται με ύφος και λένε είμαι ο αντιστρτηγος τάδε ετών 75, το ότι είναι Ε. Α το ξεχνάνε επίτηδες. Πιείτε και ένα καφέ έξω, μπας και φύγουν τα καβούρια από την τσέπη σας και να φάει ψωμί και ένας επαγγελματίας. Σεβαστό ότι ήσασταν ανώτατοι αλλά πλέον είστε ε. Α, δλδ συνταξιούχοι πολίτες. Μαζευτειτε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χαζομάρες λες; Οι Λέσχες γι αυτό το λόγο υπάρχουν. Για ε.ε και ε.α συναδέλφους οποιουδήποτε βαθμού που θέλουν να πιούν ενα καφέ οικονομικά. Κουμάντο θα τους κάνεις;

      Διαγραφή
    2. @ 10 9:00, κακώς χάνεις τα λόγια σου και σχολιάζειςτον @10 7:45, ο άνθρωπος είναι σε άλλο γαλαξία!

      Διαγραφή
  8. Μπραβο στην ΕΑΑΣ για,την γρηγορη αντιδραση!Συνεχιστε με την ενοποιηση των Ταμειων !και αλλες παροχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω τρολαρεις, έτσι;

      Διαγραφή
    2. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να ζητάς από την ΕΑΑΣ να συνεχίσει για την ενοποίηση των Ταμείων (εκτιμώ πως εννοεις όλα τα Μετοχικά Ταμεία των Κλάδων). Υπάρχουν άλλοι θεσμικά αρμόδιοι να επιληφθούν του θέματος.Η ΕΑΑΣ ας περιοριστεί στα του οίκου της.

      Διαγραφή
    3. Τι ενοποίηση ταμείων ζητάτε; ας κάνατε τα κουμάντα σας όπως οι του Ναυτικού και οι Αεροπόροι.

      Διαγραφή
    4. Και θάλασσα στα Τρίκαλα θα φέρει η ΕΑΑΣ

      Διαγραφή
  9. Ναι κουμάντο πρέπει να κάνει κάποιος γιατί από οτι φαίνεται ακόμη αρέσκεστε και αναπολείτε εποχές δουλοπρέπειας.Λέσχες δημιουργήθηκαν για την παροχή γευμάτων σε πραγματικές τιμές με ελάχιστο κέρδος για τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και όχι για την εκδήλωση αυτών των σουαρέ που γίνονται με το προσωπικό τους για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:00 άλλο να πιείτε καφέ και άλλο να φερεστε με αγένεια στους εε χαμηλό βαθμούς που υπηρετούν εκεί. Πάρτε το χαμπάρι είστε συνταξιούχοι τίποτα παραπάνω. Πρώην ανώτατοι, τώρα απλοί συνταξιούχοι να φερεστε με ευγένεια, δεν είναι υπηρέτες σας το προσωπικό των δομών του στρατού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για σκεφτείτε λίγο "out of the box" που λένε ότι και οι σύμμαχοί μας οι Αμερικάνοι. Σου λένε δεν θα δώσουμε μέρισμα αλλά μόνο αναδρομικά σε όλους τους ανώτατους μέχρι το 2016, φτιάξε λοιπόν ένα επεισόδιο για τα απόστρατα, δλδ βάλε έναν βλάκα στην ΛΑΕΔ να γράψει ότι θέλουν μια έξτρα κάρτα εισόδου, κάτι προφανεστατα ανυπέρβλητα βλακοειδές και συνάμα παντελώς παράνομο και ανυπόστατο. Αμέσως -τονίζουμε όχι όλοι- τσιμπήσαν και άρχισε το τουρκουμπούκι, εντω μεταξύ έσκασε και το θέμα του μερίσματος και προσωρινά ξεχάστηκε η λέσχη και όλοι σιχτιριζαν την ΕΑΑΣ. Έρχεται λοιπόν τώρα η γενναία και μαχητική ένωση με τα βιογραφικά των μελών της που βρίθουν από μεταπτυχιακά και γνώσεις, και δηλώνει ευθαρσώς και με σιγουριά ότι το θέμα θεωρείται λήξαν, έτσι λοιπόν όλοι ξέχασαν το ΜΤΣ και την ΕΑΑΣ και τους δοξάζουν αμφότερους και τους δύο. Win-win ή καλύτερα Kazan - kazαn! Πάντως τον τύπο που τα σκέφθηκε πρέπει να τον πάρουν στην ΕΥΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eγινε χαμός την Παπουα-Ν. Γουϊνέα για τις μειώσεις μισθών στρατιωτικών Εδώ δεν ανοίγει μύτη

    https://www.onalert.gr/kosmos/papoya-nea-goyinea-toylachiston-15-nekroi-apo-taraches-meta-apo-diadilosi-stratiotikon-kai-astynomikon-pics-vid/554177/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για εμένα θα έπρεπε να καταργηθεί η είσοδος στους ε.α. Δεν έχουν καμία δουλειά εκεί, οι λέσχες είναι για τους ε.ε.
    Επίσης συμφωνώ με το σχόλιο πιο πάνω που αναφέρει τον 75αρη ε.α με το ένα πόδι στον τάφο να επίδειξη της πρώην ιδιότητας του κατά την παρουσία του στη λέσχη.
    Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να εκλείψουν και ο μόνος τρόπος είναι με την απαγόρευση της εισόδου αυτών των ατόμων.
    Οι συγκεκριμένοι μόνο προβλήματα δημιουργούν.
    Υ.Γ. Παρακαλώ όπως δημοσιευθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να ανακαλέσεις αυτή την ανοησία που έγραψες. Προσβάλεις, χωρίς να έχεις κανένα δικαίωμα, χιλιάδες απόστρατους αξιωματικούς. Ή είσαι εντελώς άμυαλος ή εντελώς καλοήθης. Να το κοιτάξεις.

      Διαγραφή
    2. Εκει που ησουν ημουνα και εδω που ειμαι θα ερθεις , σκεψου το.Καλη υγεια για να απολαυσεις τα λεγομενα σου

      Διαγραφή
  14. Ένα Μετοχικό Ταμείο για τους κλάδους και ΔΙΚΑΙΩΣΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ιστορία με τις επιπλέον κάρτες εισόδου είχε σκοπό να αποκλείσει αρκετούς από τους απόστρατους και μέλη των οικογενειών τους που συχνάζουν στην Λέσχη επειδή είναι οικονομικότερα από τα εξω εστιατόρια, καφετέριες κλπ.(Ας μη ξεχνάμε ότι οι συντάξεις των αποστράτων υπέστησαν τις μεγαλύτερες μειώσεις ......). Η ΛΑΕΔ διατίθεται συχνά για εκδηλώσεις ΑΣΧΕΤΕΣ με τις ένοπλες δυνάμεις από οργανώσεις συλλόγους , σωματεία κλπ με τις ευλογίες της Ιεραρχίας. Κατά την διεξαγωγή των οποίων επιβαρύνεται υπέρμετρα το προσωπικό της και δεν επαρκεί για την εξυπηρέτηση των δικαιούχων. Βρέθηκε λοιπόν ο ΄΄τρόπος΄΄ να απομακρύνουν αρκετούς τους ΄΄ απαιτητικούς ΄΄ δικαιούχους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδω που τα λεμε εαν το κτιριο της ΛΑΕΔ δινοταν σε επενδυτικη εταιρια για
    ρεστοραν πολυτελειας,πρωτον το μισο Κολωνακι θα βαραγε φαλιμεντο at once
    και δευτερον το μερισμα limit up.Oποτε μαλλον κακως τσακωνεστε ρε παιδια για τις καρτες εισοδου αφου υπαρχουν και τα φορακια.Πατε στον Προεδρο (μη ρωτησετε ποιον θα σας βρισω) τον Γιωργαρο και καθαρισατε.Τι ετσι τι αλλιως απολυτως τιποτα δεν προσφερει η λεσχη εκτος απο τον καφε της παρηγοριας για το απωλεσθεν 13ο.Ο σολωμος στο Κολωνακι φτηνοτερος ηταν στου Κωστοπουλου και τωρα στη Λυκοβρυση.Ασε που δεν εχει και ντελιβερυ. L A E D κορυφαιο χορευτικο club με διοικητη τον Αγαπουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή