Δένδιας: Οι ΕΔ πρέπει να εξελιχθούν–Μονάδες Μεικτής Χρήσης θα ανταποκρίνονται σε μηδενικό χρόνο στα ακραία καιρικά φαινόμενα (BINTEO)

Δένδιας: Οι ΕΔ πρέπει να εξελιχθούν–Μονάδες Μεικτής Χρήσης θα ανταποκρίνονται σε μηδενικό χρόνο στα ακραία καιρικά φαινόμενα (BINTEO)

Με θερμά λόγια στον απερχόμενο Διοικητή 1ης Στρατιάς Aντιστράτηγο ε.α. Ιωάννη Τσιόπλο μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Ο κ. Δένδιας στάθηκε στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την πρόσφατη κρίση με τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Σε άλλο σημείo αναφέρθηκε στο μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, τονίζοντας πως «πρέπει να εξελιχθούν», ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις με χρονικό ορίζοντα το 2030.

Ειδική μνεία έκανε στην συγκρότηση μονάδων μεικτής χρήσεως που έχουν ως στόχο «σε μηδενικό χρόνο να ανταποκρίνονται στις προκλήσεις που δημιουργούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα».

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Δένδιας:

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. και εις ανώτερα συνάδελφοι...οδοκαθαριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να καθαριζουν και την κοπρια απο τα μαντρια...στο πλαισιο της κοινωνικης προσφορας....και να παιρνουν παρασημα οι διοικητες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόλυτη απαξίωση του αξιόμαχου!εκτός αποστολής !επιχειρησιακή ικανότητα μηδενικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλειστε το δημοσιο τοτε ,ολα ο στρατος και να περνουμε και τους μισθους τους επιπλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν εξηγείται αλλιώς , όλοι έχουν παθει ομαδική παράκρουση και πολλαπλά εγκεφαλικά από τα εμβόλια και την κλιματική αλλαγή! Τελικά όταν κάποιοι άνδρες χάνουν τα μαλλιά τους χάνουν και μέρος της εγκεφαλικής λειτουργίας τους, σίγουρα, εξάλλου και το χάσιμο μαλλιών μια μορφή αναπηρίας είναι, γενικά μιλώντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ,έπιασαν τόπο τα τρυπήματα . Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμα...

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην κάναν αυτοί εμβόλια... και δεν είναι η φαλάκρα που φταίει.. αλλά η έπαρση και απ'αυτήν έχει μπόλικη ο μ@@@@@ς , αντί να δώσει κάνα φράγκο παρά πάνω στον στρατό,που τους έχει με μισθούς πείνας.

      Διαγραφή
  6. Ρε μπάρμπα μην ξεχάσουμε και το φιλανδικό μοντέλο, δηλαδή την δωρεάν χρήση σάουνας, από φιλανδική οξιά παρακαλώ, σε όλα τα στελέχη και στις οικογένειές τους. Στα 7.000 νέα οικήματα έχει προβλεφθεί και μια φιλανδική σάουνα ανά 3 σπίτια, έτσι "το νόου ας μπέτερ" μεταξύ τους τα στελέχη, γυναίκες, άνδρες και σκυλιά, μέσα στην φιλανδική σάουνα! Επίσης θα έχει σε κάθε ΚΨΜ φιλανδική σάουνα για κάθε στρατεύσιμο!
    LoL 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μικτής χρήσης!!!! Όλα στο μίξερ !!! Καημένη Ελλάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά το οικοσύστημα καινοτομίας και το Φινλανδικό μοντέλο θητείας που τώρα θα μελετήσει !προέκυψαν και οι μονάδες διττού ρόλου. Κάτι σαν CEO σε πολυεθνική σκέφτεται τον ρόλο του και σύντομα θα έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή