MTA-MTN χορηγούν Έκτακτο Βοήθημα στις 28/12/23 – Το ΜΤΣ τίποτα κ. Χατσίκα; H EAAΣ ακούει;;

MTA-MTN χορηγούν Έκτακτο Βοήθημα στις 28/12/23 – Το ΜΤΣ τίποτα κ. Χατσίκα; H EAAΣ ακούει;;

1. Χορήγηση Εκτάκτου Βοηθήματος Μερισματούχων ΜΤΑ Έτους 2023

22/12/2023

Το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της υπ’ αριθμ. 20/17-11-2023 Απόφασης Δ.Σ./Μ.Τ.Α., η οποία εγκρίθηκε από τον κο ΥΦ.ΕΘ.Α με τη Φ.951.16/16310/Σ.2811/21-12-2023, την 28η Δεκεμβρίου 2023, θα χορηγηθεί, ένα (1) μηνιαίο μέρισμα στους μερισματούχους του Ταμείου, ως έκτακτο βοήθημα έτους 2023, βάσει του άρθρου 13 του α.ν.1988/1939 (ΦΕΚ 414Α΄).

2. Ενημέρωση Μερισματούχων για Χορήγηση Έκτακτου Επιδόματος 2023

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
Γλάδστωνος 1 – 10677 Αθήνα
Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Μερισματούχων για Χορήγηση Έκτακτου Επιδόματος 2023

Ανακοινώνεται ότι το έκτακτο επίδομα ΜΤΝ ύψους ενός (1) μεικτού μερίσματος (χωρίς την διενέργεια κρατήσεων) θα χορηγηθεί στους δικαιούχους μερισματούχους ΜΤΝ στις 28 Δεκεμβρίου 2023.

Αντιναύαρχος ε.α Βελισσάριος Παππάς ΠΝ
Πρόεδρος ΔΣ/ΜΤΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: Το ΜΤΣ δεν θα βγάλει καμία ανακοίνωση έστω και αρνητική; Η ΕΑΑΣ θα πάρει θέση; Μάλλον όχι αφού έκλεισε από 22 Δεκεμβρίου 2023 έως και 7 Ιανουαρίου 2024 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Δημοσίευση σχολίου

61 Σχόλια

  1. Ναί αμέ τό ίδιο μοτίβο τόσα Χριστούγεννα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στού κουφού τήν πόρτα .........μάs έχουν γραμμένουs.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί;;; θά δεί τά σχόλια ..καί θά συγκυνηθεί κανείs;;; ΑΠΛΑ ΣΤΑ................ΤΟΥΣ ΚΑΙ je m'en fous .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν φυγουν οι αστυνομικοι απο το ΜΤΣ δεν προκειται να γινει τιποτα,ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πεις πόσους μερισματουχους ανώτατους έχει η Αστυνομία και πόσους ο Greek Army

      Διαγραφή
    2. Φίλε σε πληροφορώ ότι οι Αστυνομικοί να φύγουν θέλουν . Αφού τους επιστρέψουν όμως τις κρατήσεις που τους έγιναν. Αλλά τότε δεν θα μείνει τίποτε για σας. Τη διαχείριση του ταμείου την είχαν πάντα οι του ΣΞ και όλοι γνωρίζουμε τι έγινε και τι συνεχίζει να γίνεται.

      Διαγραφή
    3. Επειδη μας Αρμεγεται...

      Διαγραφή
    4. Τα στοιχεια που ειχε παραθεσει ο Κουτρης στην αναφορα του, ειναι συντριπτικα και δειχνουν ποσα χανουν οι αποστρατοι του Στρατου καθε μηνα. Ακριβη και αναλυτικα ως προς τα παντα. Θελει παρα πολυ δρομο για να χωρισθει το ΜΤΣ.
      Οχι να φυγουν οι αστυνομικοι ή να γινουν δυο λογαριασμοι. Κλεισιμο του ΜΤΣ, χωρισμος στην μεση της ακινητης περιουσιας και ξεχωριστα ταμεια οπως το ΜΤΝ και ΜΤΑ. Εκει θα φανει (τα λεει αναλυτικα ο Κουτρης) ποσο θα αυξηθουν τα μερισματα.

      Διαγραφή
    5. Λόγια καφενείου.....για να τους διώξουμε πρέπει να δώσουμε εκατοντάδες εκατομμύρια στον ασφαλιστικό φορέα που θα πάνε .
      Όλοι οι άσχετοι παπαγαλιζουν την ίδια πρόταση χωρίς να καταλαβαίνουν τι σημαίνει ....

      Διαγραφή
  5. Αληθεύει ότι Πρόεδρος και ΓΔ στο ΜΤΣ είναι στα κόκκινα μεταξύ τους? Με τι προσόντα διορίστηκε ο τωρινός Πρόεδρος του ΜΤΣ όπως και οι προηγούμενοι έχουμε αναρωτηθεί? Για την ΕΑΑΣ μην μιλάτε μην τους ξυπνήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορείς να χωρίσεις τις μερίδες με φασολάδα στη λέσχη μπορείς και τα μερίδια στο ΜΤΣ.

      Διαγραφή
    2. Για τα προσόντα ρώτα τον Νικόλα που τον διόρισε, στα κόκκινα λένε ότι είναι και με τον διευθυντή του ΝΙΜΤΣ

      Διαγραφή
  6. Ο καθένας έχει τους εκπροσώπους που του αξίζουν. Αφού κανένας δεν διαμαρτύρεται για την επιλογή προέδρου του ΜΤΣ μόνο με κομματικά κριτήρια χωρίς να γίνεται πρόσκληση και αξιολόγηση των προσόντων των υποψήφιων τα χειρότερα έρχονται. Καλά Χριστούγεννα καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος ανοίξει την ιστοσελίδα του ΜΤΣ θα δει ευχές για τα Χριστούγεννα και για το Νέο Έτος . Κύριε Διευθυντά του ΜΤΣ όλοι όσοι ανήκουν στο ΜΤΣ δεν είναι σε θέση να ευχηθούν το ίδιο για το ΜΤΣ και για την ΕΑΑΣ .
    Και ξέρετε γιατί ? Όταν έχει χαθεί το Φιλότιμο , όταν έχει η Αξιοπρέπεια , όταν έχει χαθεί η Εμπιστοσύνη , όταν περισσεύει η Υποκρισία , όταν περισσεύει η Ειλικρίνεια τότε όλα έχουν χαθεί . Κύριε Πρόεδρε του ΜΤΣ είστε και εσείς Υπεύθυνος για αυτήν την Κατάντια , μην νομίζετε ότι εσείς είστε εκτός Κάδρου.
    Βέβαια Κύριε Διευθυντά του ΜΤΣ , και εσείς Κύριε Πρόεδρε της ΕΑΣ αν είχατε έστω και λίγη ΤΣΙΠΑ θα είχατε ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι για το έξτρα μερίδιο όπως η Αεροπορία και το Ναυτικό , αλλά εσείς ανήκετε σε άλλη συνομοταξία " ΤΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ " για να μην πούμε κάτι άλλο και παρεξηγηθούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι οι άσχετοι μαζί
      Ακούτε λοιπόν
      Εφόσον μπήκε ο βαθμός του ταξχου είναι φυσικό να παίρνει κάτι παραπάνω από τον συνταγματάρχη .
      ..πόσο είναι αυτο το παραπάνω;
      καθαρά 7 ευρω....τόσα περνούν και οι υπόλοιποι με μεγαλύτερο., βαθμό ..
      Δηλαδή 7. 14. 28. 56 έως να φτάσουμε στον Α/ΓΕΕΘΑ με το τεράστιο ποσό των 56 ευρώ....όταν ο αντίστοιχος ταγματάρχης στη αεροπορία παίρνει παραπάνω από τον Α ΓΕΕΘΑ προερχόμενο από τον Στρατό.
      Και η Αεροπορία και το Ναυτικό εισπράττουν εκατομμύρια από τα εξοπλιστικά ....Οι άσχετοι κάνουν πολύ κακό στο ΜΤΣ.

      Διαγραφή
  8. Ο Σεμνός, δραστήριος, εργασιομανής κ. ΔΕΒΟΥΡΟΣ ακούει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να ακουσει, ειναι ''αγκαλια'' με τους αστυνομικους.

      Διαγραφή
  9. Καλά κάνει και δεν δίνει... Εμείς οι ε.ε. θα πάρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο κύριος πρόεδρος του ΜΤΣγιατι να ασχοληθεί. 4200 μισθό παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή υπάρχει κάποιοs/oi πού πίστευαν ότι θά δοθεί κάτι φέτοs;; Ευχούλεs βασιλοπιτούλεs ώs τόν Μάρτη .. κλπ κλπ κλπ ..καί μιά από τά ίδια όπωs πάντα.Καί ζήσαν αυτοί καλά καί μείs στ @.........α τούs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μετοχικά ταμεία να δημιουργήσουν τις αναλογιστικές μελέτες... Αλλά τότε είναι που θα αντιδράσουν επιτέλους οι εν ενεργεία.. όλων των ταμείων.. τζάμπα πολιτική στις πλάτες των στελεχών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και πέρσι τα ίδια μετά από τόσα σχόλια έδωσαν μερισμα το μτς φέτος όμως μήπως να τους βγάλουμε στα κανάλια να μας πει ο πρόεδρος γιατί όχι στους εα του στρατού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι δεν έχετε καταλάβει συνάδελφοι...τα επιπλέον και τα αυξημένα μερίσματα του ΜΤΝ και ΜΤΑ οφείλονται στα τριπλάσια εσοδα από τα εξοπλιστικά και στον πολύ μικρό συνταξιούχων σε σχέση με το ΜΤΣ...για αυτό ανθίστανται στην ενοποίηση των ταμείων.... όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού......το ΜΤΣ με τόσο λίγα έσοδα από τα εξοπλιστικά και τριπλάσιο αριθμό συνταξιούχων είναι αδύνατο να ακολουθήσει τα άλλα δύο ταμεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 5:00:00 μ.μ
      Πόσες φορές το έχεις γράψει, πόσες φορές στο έχουμε εξηγήσει, εσύ εκεί το χαβά σου να επαναλαμβάνεσαι πιστεύοντας ότι βρήκες το πρόβλημα το οποίο εκ του πονηρού συγκαλύπτεται κιόλας....και σε ρωτώ, για τα έξτρα μερίσματα των ανωτάτων σας που βρέθηκαν χρήματα; Γιατί δεν τα έδωσαν αναλογικά σε όλους σας; Αν δεν έπαιρναν και αναδρομικά θα είχε (ίσως) έτσι το ταμείο σας την ευχέρεια να σας δώσει ένα δώρο;

      Διαγραφή
    2. Εσύ 23 6:19, και στον ύπνο σου και στον ξύπνιο σου τους ανωτάτους-μπαμπούλες βλέπεις! Γίνε και εσύ ανώτατος! Το ότι το 4% από τους εξοπλισμούς δεν διατίθεται αναλογικά σε όλους, με βάση χρόνια υπηρεσίας και βαθμό, όπως μάθαμε από την πρώτη μας ημέρα στις ΕΔ, γιατί το αντιπαρέρχεσαι; Μια χαρά σού τα λέει ο 23 5:00, αλλά εσύ τον δικό σου χαβά!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2023 7:17:00 Αφησε τον 23 5:00 ξερεις εσυ γιατι. Το 4% αναλογικα με χρονια & βαθμο; Αστο λοχια γιατι περα απο το κομπλεξ εισαι και παντελως ασχετος, στο ειπαν κιολας από την πρωτη μερα στο στρατο!! Ωραιο ανεκδοτο 😂

      Διαγραφή
    4. @ 23-12-2023 7:17:00 μ.μ.
      Μίλησε ο ανώτατος και κλαίγεται για ένα μέρισμα που δεν παίρνει. Παππού το καρτελάκι για την είσοδο στη ΛΑΕΔ μη ξεχάσεις να εκδόσεις, το τσάι αλλιώς τώρα.

      Διαγραφή
    5. @ 24 6:11, του ΠΝ ή της ΠΑ είσαι, για αυτό και σε τσούζει το 4%, αναλογικά με τα χρόνια και τον βαθμό! Κατάθεσέ μας την πρότασή σου, για να δούμε πόσο φωστήρας είσαι! Επίσης, λοχίας ΔΕΝ είμαι, δόξα τω Θεώ! Απέχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
    6. Προς 5:15:00, η πρόταση είναι να μη σας αφήσουν να απλωσετε χέρι σε ξένα λεφτά

      Διαγραφή
  15. Σσσσσσσττττ κοιμούνται τόν ύπνο του δικαίου.....σσσττ τα ζώα μου αργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατί στο ΜΤΣ - ΕΚΟΕΜΣ - ΕΛΟΑΣ δεν αναρτούν στην ιστοσελίδα τους τις αναλογιστικές τους μελέτες να ενημερωθεί εα και εε προσωπικό για τα ταμεία και την προοπτική τους ή μήπως είναι απόρρητες όπως θα έλεγε και ο Μr ΕΤΝΑΣ του ΓΕΣ/ΔΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δηλ. κυριε συναδελφε ο (φωτογραφικος) ν.5018/23 της κυβερνησης που επιλεκτικα αποδιδει ωφελη εστω μικρα στους λιγους (στρατιωτικους και αστυνομικους) με τις ευλογιες αυτων που ΔΕΝ βλεπεις(;) ενω ειναι μπροστα σου και ευθυνονται για την χρεωκοπια της χωρας και ταυτοχρονα
    αποστερει πολυτιμα εσοδα που ΟΛΟΙ τα πληρωνουμε χρονια σε συνθηκες πτωχευσης του Ταμειου και προσπαθειας εξυγιανσης, με τιμημα αιματηρες περικοπες σε μερισμα και ΒΟΕΑ, ειναι δαχτυλος των αστυνομικων; Οι οποιοι συνωμοτουν για να ωφεληθουν οι ιδιοι και να χασουν ποιοι, αφου ΟΛΟΙ χαμενοι τελικα ειμαστε.Μα νομιζω χρονια την συντριπτικη πλειοψηφια στο δ.σ. του Ταμειου την ειχαν οι στρατιωτικοι,με αντιστροφως αναλογο ασφαλισμενων μελων ειδικα στα πετρινα χρονια της κακοδιοικησης. Και τελικα για πες μας ποιοι εφεραν το Ταμειο στο χειλος του γκρεμου, ποιοι ειναι ωφελημενοι και ποιοι χαμενοι; Ομως οι ευθυνες και τα αποτελεσματα σε συνθηκες πολιτικης οικονομιας χρηματοπιστωτικα παγκοσμιοποιημενες, δεν αποδιδονται με κριτηρια στολης,βαθμου,οπλου,σωματος κλπ., αλλα σαν επιμερους οικονομικο μεγεθος του συστηματος, ανεξαρτητα απο τις λανθασμενες αποφασεις των διοικησεων , βαρυνουν δε συνολικα ως οικονομικο μεγεθος τους ασφαλισμενους και βεβαια την γενικη
    κυβερνηση. Γιαυτο και η επιχορηγηση του Ταμειου απο το υπ.οικονομικων οταν
    βαρεσε φαλιμεντο.Για να αποφευχθει το ντόμινο. Κατι αναλογο εγινε και σε αλλα ταμεια (ΜΤΠΥ) αλλα και στην Ελλαδα με τα μνημονια.Τα οικονομικα προβληματα δεν λυνονται απο την πολιτικη εξουσια τιμωρητικα με βαση το συναισθημα συμπαθειας η μη προς κοινωνικες ομαδες οπως αφελως νομιζεις, αλλα με βαση τη λογικη του γενικοτερου κοινωνικου συμφεροντος.
    Αν ομως γνωριζεις και μπορεις να συμβαλλεις στην ουσιαστικη πληροφορηση με στοιχεια ωστε να κανουμε συγκεκριμενες προτασεις να βγουμε απο το αδιεξοδο, ασφαλως ειναι καλοδεχουμενες. Ομως ως οπαδος της αρρωστημενης,αδιεξοδης και ηθικα εωλης νοοτροπιας του κοινωνικου αυτοματισμου που αεναως αναζητα τα ΄΄μαυρα προβατα΄΄ για να λυσει τα χρόνια προσωπικα(;) η κοινωνικα αδιεξοδα σαν αυτα
    που μας τσακισαν δικαιωματα και παροχες φτωχοποιωντας μας, αναζητας συλλογικες ευθυνες σε κοινωνικες ομαδες και μη μπορωντας να διακρινεις λογικα τις αιτιες απο τις αφορμες, τσουβαλιαζεις επι δικαιων και αδικων ευθυνες και προβληματα ενω εισαι στο ιδιο χαρακωμα, παιζοντας ετσι το παιχνιδι τους. Κ ρ ε ι τ τ ο ν τ ο σ ι γ α ν τ ο υ λ α λ ε ι ν αγαπητε κυριε. Για την κακη σου μοιρα και την πολιτικα ανεξοδη λογικη σου, μαλλον ο κακος σου ο καιρος φταιει. Με αγαπη και κατανοηση φιλικα κ. συναδελφε χρονια σου πολλα και καλα μυαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περυσι που δοθηκε το επιδομα ΄΄εφταιγαν΄΄ οι αστυνομικοι... Φετος που δοθηκαν τα αναδρομικα και τα επιλεκτικως αυξημενα μερισματα των λιγων φταινε παλι οι αστυνομικοι. Αν δοθει το 13ο μερισμα παλι θα φταινε οι αστυνομικοι. Οι επιστημες των ΄΄Ψ΄΄ θαχουν πολλη δουλεια παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι...πρώτα τους φταίει η αεροπορία και το ναυτικό που δίνουν ένα δώρο μετά η αστυνομία και ενίοτε οι αντιστασιακοί, με άλλα λόγια για την κατάντια του ταμείου τους φταίνε οι άλλοι.

      Διαγραφή
  19. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ;;; ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ, ΚΙΑΝ ΘΑ, Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ .ΑΠΟ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ...ΜΕ ΥΦΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ...ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΏ ΚΑΙ ΕΓΏ... ΚΑΚΑ ΨΥΧΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και ούτε πρόκειται αφού το ΜΤΣ δεν έχει βιωσιμότητα. Είναι θέμα χρόνου να βαρέσει το κανόνι. Όλα πήραν τον κάτω δρόμο με την αστυνομία... Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενοποιηστε τα ταμεία.ειναι απλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωωω τί είπες τώρα. Πώς δεν το σκέφτηκε κανείς;

      Διαγραφή
  23. Δεν μπορεί ο πρόεδρος να φυτεύεται από τον εκάστοτε υπουργό οι μέτοχοι μερισματουχοι να μην έχουν λόγο και η τύχη του ταμείου να επαφίεται σε κάθε τυχαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαθαίνω ότι λόγω της κλαψας σας δεν θα δωθεί έξτρα μέρισμα στο ΜΤΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Oι αστυνομικοι φταινε? Οχι. Απλα εκμεταλευονται μια κατασταση, ο οποια βαζει καθε μηνα χρηματα στην τσεπη τους, αφαιροντας τα απο τους αποστρατους του στρατου.
    Φταιει η πολιτικη ηγεσια του ΥΕΘΑ που ενω υπαρχει νομος απο το 1990 ειναι ανενεργος. Για την φυσικη ηγεσια, τους ανυπαρκτους συνδικαλιστες, το συγκεκριμενο ΔΣ της ΕΑΑΣ που ειναι μαζι (απλα αναμασανε το προβλημα επειδη δεν εχουν επιλογη),
    με τους αστυνομικους, ουτε λογος, καθως και τα ΜΤΝ και ΜΤΑ (αυτοι το λιγωτερο) τα οποια θελουν μεν να ειναι ξεχωριστα (και σωστα) ομως μια κουβεντα για την τιμη των οπλων δεν εχουν πει οτι αυτο που με επιμονη υποστηριζουν για τον εαυτο τους γιατι να μην ισχυει για το ΜΤΣ. Ομως βρισκομαστε στο 2023 και οχι στο 1990. Το θεμα σιγοβραζει και και αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει. Μπορει να εχει αρχισει απο το 100 ή 1000 αλλα θα φθασει με πολυ κοπο και μετα απο πολυ χρονο στο μηδεν. Και οι εν ενεργεια μετοχοι του στρατου που εχουν εννομο συμφερον αρχιζουν και ξυπνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΑΜΕΙΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤ.ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
    ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΦΑΤΟ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ Ε Δ
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου φίλε 3:06.00μμ. Θα συμπληρώσω όμως ότι τα περισσότερα μπουρδελα έχουν εκσυχρονιστει, χρόνια τώρα. Με παροχές ξενοδοχείων πενταστερων όπως, πάρκινγκ δωρεάν, ντουζ, τζακούζι με σαμπάνια και άλλα καλούδια!!
    Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι της ΕΑΑΣ την αύξηση στα μερίσματα την πήραν (όλοι ανώτατοι είναι) γιατί να κάτσουν να σκάσουν για εμας τους υπόλοιπους και για το ΜΤΣ... Άμεση αποχώρηση -διαγραφή μας από την ΕΑΑΣ των παρτάκηδων. Δημιουργία σοβαρής ένωσης αποστράτων στην οποία θα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει χωρίς να χρειάζεται να είναι ανώτατος. Πρόεδρος στο ΜΤΣ πτυχιούχος μάνατζερ με οικονομικές σπουδές και μεταπτυχιακά και όχι διορισμένος άσχετος. Είδαμε που οδήγησε τόσα χρόνια η διαχείρηση της ΕΑΑΣ και του ΜΤΣ απο πάνσοφους ανώτατους καιρός να πάμε παρακάτω. Διενέργεια εσωτερικού ελέγχου απο ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία για την διαχείρηση του ΜΤΣ την τελευταία 10ετία. Τι στο καλό μέτοχοι είμαστε αν δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας. Αλλιώς καθήστε εδώ να μοιρολογάτε και να ρίχνετε ευθύνες στην ΕΛΑΣ, στο ΜΤΝ, στο ΜΤΑ και στον κακό μας τον καιρό. Καλά Χριστούγεννα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. περιμένετε πρώτα να βγάλει ανακοίνωση το ΜΤΣ και μετά να κρίνεται για το έκτακτο βοήθημα χορήγησης, μην βιάζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως κάπου χάνουμε το νόημα. Κατά τη γνώμη μου, το τραγικό δεν είναι που δεν έχει να δώσει το ΜΤΣ έκτακτο μέρισμα (αν είχε, χωρίς να διακυβεύεται το μέλλον του Ταμείου, προφανώς και θα έδινε), το τραγικό είναι που εγώ, εσύ, ο διπλανός σου περιμένουμε το έκτακτο μέρισμα των 100 ευρώ κατά μέσο όρο. Αυτό είναι το πραγματικό κατάντημα.

      Διαγραφή
  30. Πολύ σωστό σχόλιο. Μας κατάντησαν επαίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητοί συνάδελφοι δεν χρειάζεται ούτε να σπαταλάμε τον χρόνο μας ούτε να γκρινιάζουμε για τους συναδέλφους Αεροπορους και Ναυταιους που παίρνουν επιπλέον μέρισμα, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς και πάντοτε κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να κινηθούμε δικαστικά αφου υπάρχει έννομο συμφέρον κατά των διετελεσαντων προεδρων ΜΤΣ για ενδεχομένως μη σωστά διαχείριση και αίτημα για έλεγχο από ορκωτούς λογιστές κτλ Δραστικές λύσεις και όχι κλάψα εάν θέλουμε κάποια στιγμή το Ταμείο να έχει βιωσιμότητα. Αλλαγή καταστατικού και εκλεγμένος πρόεδρος όχι διορισμένος ανεξαρτήτου βαθμού. Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παναγιώτης Κάκος ΛΟΧΑΓΟΣ ΕΑΑΣάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2023 1:35:00 μ.μ.

    Αφού πήραν οι ανώτατοι μέλι οι άλλοι στα αρχ....Α μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το 1966 στη Σπάρτη στη Λέσχη αξ/κων μπορούσε να πάει μόνο αξ/κός επειδή όμως
    δεν είχαμε μυαλό επιτρέψαμε την είσοδο και στους υπ/κους οι οποίοι μας κάρφωναν
    συνέχεια στο 2ο Γραφείο.Το 1972 στο ΠΒΚ υπήρχε Λέσχη αξ/κων και χωριστά Λέσχη
    υπ/κων οι οποίες λειτουργούσαν θαυμάσια.Τελικά οι αξ/κοι δεν μας έφταναν οι
    υπ/κοι φορτωθήκαμε και τους αστυνομικούς αφού έγινε ενιαίο σώμα της αστυνομίας
    γιατί φορτώθηκε το ΜΤΣ το 68% των αστυνομικών και δεν έφυγε το 100% να πάει
    στην αστυνομία.Υπάρχει οικονομική κατάσταση ΜΤΣ με την 30 Απρ 2014,
    εργαζόμενοι μέτοχοι ΣΞ 44.806 ΕΛΑΣ 36255 ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΞ 23.254 ΕΛΑΣ 40.165
    ΕΣΟΔΑ ΣΞ990.753.057 ΕΛΑΣ562549.096 ΕΞΟΔΑ ΣΞ908.697.741ΕΛΑΣ811.528.587.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε 1:38:00, το 1972 ήσουν ΠΒΚ, τα είπες ολα

      Διαγραφή
    2. Φίλε γνωρίζεις καλά ότι λες ψέματα. Τον ΕΛΟΑΣ στα έσοδα και τα έξοδα τον υπολόγισες. Οι της πρώην Χωροφυλακής δεν πληρώνουν για τον ΕΛΟΑΣ Κρίμα να απαξιώνεις έτσι τους Υπαξιωματικούς του ΣΞ οι οποίοι προάγονται και σε Αξιωματικούς. Κρίμα γιατί λες πως είσαι Αξιωματικός. Αν βεβαίως ήσουν Αξιωματικός θα γνώριζες πως το ΜΤΣ το ίδρυσε η Χωροφυλακή κατά συνέπεια εμείς φορτωθήκαμε εσάς. Το 68% της ΕΛΑΣ είναι οι προερχόμενοι από την τέως Χωροφυλακή. Η καραβάνα σε ακολουθεί και στην αποστρατεία.

      Διαγραφή
    3. Το ΠΒΚ κατασκευάστηκε με κονδύλια του ΝΑΤΟ στη περιοχή Ακρωτηρίου Χανίων κατά την περίοδο 1964-1968, με βάση την ”Πολυμερή Συμφωνία” που υπογράφηκε τον Ιούνιο του 1964 από Βέλγιο, Γαλλία, Δ. Γερμανία, Δανία, Ελλάδα, Νορβηγία, Ολλανδία και ΗΠΑ. Αυτή η συμφωνία καθορίζει το νομικό καθεστώς, τη χρησιμοποίηση, τη λειτουργία και άλλα βασικά θέματα του ΠΒΚ. Από τότε και μέχρι σήμερα το ΠΒΚ βρίσκεται σε συνεχή λειτουργία. Το ΠΒΚ θεωρείται ένα από τα πλέον σημαντικά εκπαιδευτικά κέντρα του ΝΑΤΟ. Από τον ΣΞ υπήρχαν σταθερές μεταθέσεις από το όπλο του ΠΒ και του ΜΧ μόνο, μετά το 1981 με την πασοκαρία και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στις ΕΔ, κάθε κρητικής μπανανιάς καρύδι ξεχύθηκε στο ΠΒΚ το οποίο αλώθηκε κυριολεκτικά από "ΜΕΚαρους" για όσους παλιούς γνωρίζουν την σημειολογία!

      Διαγραφή