Επίτιμοι Α/ΓΕΣ Γκίνης-Καμπάς-Λαλούσης στην ΕΑΑΣ – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟ)

Επίτιμοι Α/ΓΕΣ Γκίνης-Καμπάς-Λαλούσης στην ΕΑΑΣ – Τι συζητήθηκε (ΦΩΤΟ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΙΜΩΝ Α/ΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.

Την 18η Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Ενώσεως στην έδρα της, συγκέντρωση των Επιτίμων Α/ΓΕΣ στην οποία παρέστησαν οι Στγοί ε.α.  Γκίνης Κωνσταντίνος, Καμπάς Γεώργιος και Λαλούσης Χαράλαμπος.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η συστράτευση όλων, στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλει η Ε.Α.Α.Σ. για την επίτευξη των διεκδικήσεών της.

Οι Επίτιμοι Α/ΓΕΣ  εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε όλες τις διεκδικήσεις όπου και όποτε τους ζητηθεί.

Συνεχίζουμε ...

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

  1. Πήγαν οι 2 τηλεοπτικοί αρχηγοί που μόνο για την προσωπική και πολιτική προβολή τους νοιάζονται και κάτι έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...εξέφρασαν την υποστήριξή τους σε όλες τις διεκδικήσεις....Για γέλια ή για κλάματα; Και που ήταν ως ε.ε. αρχηγοί ή ανώτατοι τριάστεροι; ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Α ξέχασα, είναι σε αυτούς που πήραν και τις νέες αυξήσεις στα μερίδια του ΜΤΣ και του ΕΚΟΕΜΣ, αφού είχαν αποφασίσει για τις μειώσεις των ΒΟΕΑ το 2015, από μετά από αυτούς και πέρα! Επίσης μην ξεχνάμε και τις χορηγήσεις ΕΚΟΕΜΣ με βάση τα χρόνια του ΜΤΣ, κατά τα άλλα είναι ανταποδοτικό το ΕΚΟΕΜΣ. Ντροπή μέρες που είναι και έρχονται και μας κολάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αντιληφθούν ό,τι πλέον είναι για γλάστρες και μόνο σε τελετές για μπούγιο. Καθένας έγραψε την ιστορία του και αυτό δεν αλλάζει πια. THE END.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...και το γνωστό αναψυκτικό για τη χώνευση των όσων είπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -O Γκινης ωραιο μαυρο στο μαλλι!
    -Ο Καμπας εχασε εκεινο το ωραιο μπορντω χρωμα στο μαλλι, γιατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..για γελια και για κλαματα.Και 10 καμψεις με το ενα χερι εκαστος..με το παραγγελμα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θου Κύριε φυλακήν τω στωματί μου..... Απλώς χάλια ... για να μην πω χαλιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλιστα, έχουμε και λέμε, ένας αιώνιος ΛΑΕΔάρχης, ένας βαψωμαλλιάς, ένας ξερόλας που ευτυχώς δεν έκλεισε ούτε χρόνο, ένας τοπικός παράγοντας της Γαστούνης, και ένας γραμματέας δημοσιοσχεσίτης, ολέ!
    Το "κλού" της υπόθεσης, τα κοστουμάκια, οι γραβάτες και πατούμενα από τα "οκαζιόν" του ΕΚΕΜΣ, ίδια και απαράλλαχτα σε όλους, που ακόμη και στις στολές είχαν διαφορές όταν ήταν, δυστυχώς, ε.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα απο την απομακρυνση απο την ενεργεια , ειναι ολοι ο κυρ Γιαννης , ο κυρ Μητσος , της γειτονιας !! Α ΄ και βαρος στον Δμοσιο κορβανα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ THIS IS THE END ΤΩΝ DOORS ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεταξύ των άλλων, συζήτησαν και την καθιέρωση κάρτας εισόδου κοινώς καρτελάκι για ελεγχόμενη πρόσβαση αποστράτων στη ΛΑΕΔ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδω αξιζει να θυμηθουμε τους σεμνους ηρωες του ΑΣΤΕΡΙΞ. Ητοι Ιζνογκουντ,Οβελιξ,Κακοφωνιξ,Βλακομουτριξ,Βλακομπουμπουνιξ και δε συμμαζευεται.. Ευθυμησαμε λιγο ρε παιδια μερες πουναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αρχηγος ΓΕΕΘΑ Αγαμεμνον Γκρατσιος λοκατζης στο Ελ Αλαμειν και υπευθυνος με αναλογο αριθμο λοκαζτηδων μεσω Σερβιας πηγε στο Γραμμο πισοπλατα και εβγαλε τους κομονηστοσημοριτες και τους εστειλε εκει που ηθελαν ναπανε,αλλα ο τοτε προθυπουργος .Κ Καραμανλης απο εκει που τους εστειλε ξερονησια και οπου δηποτε αλλου το 1975 με εναν παρανομο νομο τους απαλαξε ολλους και εκανε το ΚΚΕ νομιμο,συνεχεια ο κ.Παπανδρεου σε μια βραδια τους εφερε ολλους απο την εξορια τους εδωσε ολλους παρανομες συνταξεις απο τον βαθμο του ταγματαρχου και πανω,και Ο Στρατηγος Γκρατιος δεν πειρε ουτε συνταξη Στρατιωτη και πολυ αλλοι η οποιοι πεθαναν χωρις ψαθα αυτη ειναι η πραγματικοτιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή