Ποιοι διορίζονται Προέδρος και Μελη στο ΔΣ/Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (TAAΘΠ)

Ποιοι διορίζονται Προέδρος και Μελη στο ΔΣ/Ταμείου Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (TAAΘΠ)

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια (ΑΔΑ: ΩΖΒΕ6-ΑΔΩ), η απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια για το διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) στο Ταμείο Αρωγής Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου (ΔΣ/ΤΑΑΘΠ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούν:

• Η πάρεδρος του νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) Μαρία Αποστολίδου, με αναπληρωτή την πάρεδρο του ΝΣΚ Κωνσταντίνα Μαρίνου, ως Πρόεδρος,

• Ο Αντισυνταγματάρχης Παναγιώτης Τζακώστας, με αναπληρωτή τον Αντισυνταγματάρχη Χρήστο Σύρο, ως μέλος,

• Η μόνιμη υπάλληλος (ΜΥ) του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων προϊσταμένη της διεύθυνσης Προστασίας Ατόμων με Αναπηρία, Παναγιώτα Μάνου με αναπληρωτή τη ΜΥ του ίδιου υπουργείου, υπάλληλο του τμήματος Πολιτικών και Προγραμμάτων Αποϊδρυματοποίησης ΑμεΑ, Χρονίως Πασχόντων και Ηλικιωμένων της ίδιας διεύθυνσης, Βασιλική – Ελένη Προβελεγγίου, ως μέλος,

• Ο Ανάπηρος Πολέμου, Κωνσταντίνος Αμπαρτζάκης με αναπληρωτή τον Ανάπηρο Πολέμου, Στυλιανό Μουστάκα, ως μέλος και

• Το Θύμα Πολέμου, Ελένη Πιέρρου με αναπληρωτή το Θύμα Πολέμου, Μαρία Βόλη, ως μέλος.

• Γραμματέας του ΔΣ/ΤΑΑΘΠ (χωρίς δικαίωμα ψήφου) διορίζεται η μόνιμη υπάλληλος του ΤΑΑΘΠ ,Παναγιώτα Κωλέττα, με αναπληρωτή τη μόνιμη υπάλληλο του ΤΑΑΘΠ, Παναγιώτα Παπακωσταντίνου. Η θητεία των ανωτέρω είναι τριετής.

Δείτε αναλυτικά την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ερώτηση άσχετου....υπάρχουν ακόμη ανάπηροι πολέμου; υπάρχει ακόμη ΤΑΑΘΠ; εάν ναι από ποιον πόλεμο ακριβώς; του Β'ΠΠ, της Κορέας, του Βιετνάμ, του Αφγανιστάν, του Ιράκ ή του πολυτεχνείου; και μη πει κανείς για Κύπρο! Τι εξυπηρετεί ακόμη; Από πού πληρώνονται συντάξεις και συμμετοχές στην επιτροπή τα ανάπηρα μελη και τα θύματα πολέμου οεοοο; Μνημόνια μέχρι να λιώσουν οι πάγοι και βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή