Αυτό είναι το έγγραφο για καταβολή επιπλέον HEE σε Στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό – Ποιοι εξαιρούνται

Αυτό είναι το έγγραφο για καταβολή επιπλέον HEE σε Στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό – Ποιοι εξαιρούνται

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ:

Σύμφωνα με από 28 Νοε 23 έγγραφο ΥΠΕΘΑ/ΓΔΟΣΥ, με Θέμα: «Οδοιπορικά Έξοδα και Αποζημιώσεις Μετακινήσεων», το οποίο δημοσιοποίησε η ΠΟΜΕΝΣ:

1. Εγκρίνεται, κατόπιν εντολής κ. ΥΕΘΑ η καταβολή οδοιπορικών εξόδων στο πλαίσιο κάλυψης υπηρεσιακών κινήσεων ως κάτωθι:

α. Για το στρατιωτικό προσωπικό (συμπεριλαμβανομένου ΟΒΑ και ΔΕΑ-ΣΕΑ) έξι (6) ημέρες εκτός έδρας με ολόκληρη την ημερήσια αποζημίωση.

β. Για το πολιτικό προσωπικό τέσσερις (4) ημέρες εκτός έδρας ως (γ) σχετικό [Ν.4336/2015 (ΦΕΚ Α' 94)].

2. Τα εποπτευόμενα από το ΥΠ.ΕΘ. Α. Νομικά Πρόσωπα, παρακαλούνται όπως εξετάσουν τη δυνατότητα καταβολής (σε βάρος των οδοιπορικών εξόδων που αφορά στο προσωπικό της παρ 1β του παρόντος και σε εργαζομένους τους με οπουδήποτε σχέση εργασίας, οι οποίοι δεν υπάγονται στο ΥΠ.ΕΘ.Α., στο πλαίσιο χρηστής διοίκησης και ίσης μεταχείρισης του προσωπικού.

3. Εξαιρείται και ως εκ τούτου δε θα συμπεριληφθεί στις καταστάσεις των δικαιούχων το προσωπικό που τελεί σε άδεια άνευ αποδοχών, μακρά αναρρωτική άδεια, εκπαιδευτική άδεια, άδεια κύησης, άδεια ανατροφής τέκνου και σε αναστολή καθηκόντων.

4. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, προκειμένου όπως εκδοθούν περαιτέρω οδηγίες ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και έγκαιρη καταβολή των ημερών εκτός έδρας στο σύνολο του δικαιούχου προσωπικού καθώς και η αποφυγή διπλής καταβολής σε αποσπασμένο/διατιθέμενο προσωπικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δικά του είναι τα λεφτά κΙ 3 και 6 και 12 να δώσει τα κορόιδα πληρώνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα πληρωθεί ο μποναμάς αυτός ο τεράστιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή