ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δείτε Νέο Ενημερωτικό Εγχειρίδιο για Απόστρατους που αφορά συντάξεις-νομοθεσία-επίκαιρα θέματα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δείτε Νέο Ενημερωτικό Εγχειρίδιο για Απόστρατους που αφορά συντάξεις-νομοθεσία-επίκαιρα θέματα

Σας παραθέτουμε παρακάτω, ενημερωτικό έγγραφο που συνέταξε και μας απέστειλε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ο αναγνώστης του ιστολογίου μας staratalogia.gr, Συνάδελφος Νικόλαος Αντωνάκης Απόστρατος Αξκός ΠΑ και αφορά τους αποστράτους

Όπως θα διαπιστώσετε, ο κ. Αντωνάκης έχει κάνει εξαιρετική και προσεγμένη μελέτη, καθώς και παράθεση link σε οτιδήποτε αναφέρει.

Το έγγραφο χωρίζεται σε 3 μέρη:

1/. Εξώφυλλο,

2/. Πίνακας Περιεχομένων (σημ.: γίνεται αυτόματη μεταφορά στην σελίδα, με χτύπημα cntrl+κλικ) πάνω στα link και πεδία,

3/. Σελίδες δομημένες με επικεφαλίδες - Υποκεφαλίδες κλπ.

Δείτε αναλυτικά το υπόψη Ενημερωτικό Εγχειρίδιο ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Εύγε κύριε συνάδελφε και συγχαρητήρια για την εξαίρετη προσπάθεια σας, κάτι που ποτέ δεν "συγκινήθηκε" η υπηρεσία να πράξει ως αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ 2015 ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ που η κυβερνηση ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ν.3865/10.
    Ο νόμος επιβλήθηκε από την Τρόικα ,κρίθηκε αντισυνταγματικός από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την απόφαση 244/17.και ο Ν4093/2012.
    Ο Ν4093/2012 ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΩ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣτΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 2018 ΚΑΙ...ΜΕΤΑ.
    Επομενως οτι και να δωσει θα ειναι κατω απο το 1/3 της ...φερομενης αυξησης.
    Η Σολομωντεια λυση επιπεδου να δωσουν επιπλεον μερισμα δεν ειναι λυση (στρατηγικη) να ξεγελαστουν οι αντιπαλοι(κοινωνικες ομαδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφε σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νόμος ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ αυτό που έκανε ήταν η συγκέντρωση των μνημονιακών μειώσεων (Γιωργάκη Παπανδρέου, Παπαδήμου , Σαμαρά) και η απεικόνισή τους σαν προσωπική διαφορά στις συντάξεις μας. Ο στόχος ήταν να περικόψει τελικά την προσωπική διαφορά δια του πλαγίου και έτσι να παρακαμφθούν οι δικαστικές αποφάσεις που έκριναν τις μειώσεις αντισυνταγματικές. Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει αυτό το τροπάριο και ήδη νέες δικαστικές αποφάσεις θεωρούν τις μειώσεις που είχαν κρίθει αντισυνταγματικές πριν το νόμο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ότι τώρα είναι συνταγματικές (βλέπε ΕΑΣ). Συνεπώς η σημερινή κυβέρνηση είναι σύμφωνη με όλες αυτές τις περικοπές που τις είχε επιβάλει σαν κόμμα τότε και μας πετάει ψίχουλα στα μάτια σαν επίδομα προσωπικής διαφοράς τάχα ότι θέλει να εξιλεωθεί . Τακτική Πόντιου Πιλάτου γνωστή εδώ και 2000 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή