Ωρωπός: Αρματοφορέας στρατιωτικής φάλαγγας παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

Ωρωπός: Αρματοφορέας στρατιωτικής φάλαγγας παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, την ώρα που περνούσε στρατιωτική φάλαγγα - Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Ηλικιωμένη γυναίκα παρασύρθηκε από στρατιωτικό όχημα (αρματοφορέας) το πρωί της Κυριακής στον Ωρωπό. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα, όταν η 70χρονη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της Λεωφόρου Αθηνών 15.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρματοφορέας συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και, στο πλαίσιο αυτό, πήγαινε να φορτώσει άρματα.

Της στρατιωτικής φάλαγγας προηγείτο η αστυνομία. Είχαν περάσει τρία φορτηγά με άρματα. Στο τέταρτο, το οποίο πήγαινε αργά, με ταχύτητα μόλις 20 χιλιομέτρων, πετάχτηκε μπροστά η άτυχη γυναίκα, προσπαθώντας να διασχίσει κάθετα τον δρόμο.

Το στρατιωτικό όχημα παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΠΗΓΗ: protothema.gr - ΦΩΤΟ: Αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο δρόμος είναι άνοδος, ωστόσο η αστυνομία είχε διακόψει την κυκλοφορία και είχε επιτρέψει στα στρατιωτικά οχήματα να κινηθούν ανάποδα στον δρόμο, λόγω της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων».
    Η άτυχη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής (έμενε σε απόσταση 30 μέτρων από το σημείο του δυστυχήματος), επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, κοιτώντας από την πλευρά που συνήθιζε να έρχονται τα οχήματα, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το στρατιωτικό όχημα που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Ο οδηγός του αρματοφόρου, παρότι κινούνταν με πολύ χαμηλή ταχύτητα, δεν πρόλαβε να αντιδράσει όταν είδε ξαφνικά την 70χρονη να πετάγεται στον δρόμο και ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρματοφορεας στο Ωρωπό για την εθνική διακλαδική ΤΑΜΣ Παρμενίων; Δηλαδή στον Έβρο, σε νησιά και Μακεδονία; Προφανώς αφορά την κυρία κατεύθυνση επιθέσεως Ωρωπός-Μαλακάσα-Κουκουβάουνες, Μήπως έχω χάσει συνέχειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή