Σπαραγμός στην κηδεία του 27χρονου Στρατιωτικού Γιώργου Βούλγαρη από το Μουζάκι Καρδίτσας (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Σπαραγμός στην κηδεία του 27χρονου Στρατιωτικού Γιώργου Βούλγαρη από το Μουζάκι Καρδίτσας (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Στο Μουζάκι η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ, στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη

Η κηδεία του Αρχιλοχία της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου του ΓΕΕΘΑ – στον οποίο απονεμήθηκε ο βαθμός του Συνταγματάρχη – τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου, στη γενέτειρα του 27χρονου.

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν στις 5 η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, συγγενείς και φίλοι τον Γεώργιο Βούλγαρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Κυριακή, στη Λιβύη, με συνέπεια να σκοτωθούν πέντε άτομα της ελληνικής αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του 27χρονου που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο στη Λιβύη όπου είχε πάει ως μέλος της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όλοι οι κάτοικοι από το χωριό Μουζάκι Καρδίτσας αλλά και από τα γύρω χωριά βρίσκονταν στη κηδεία του 27χρονου για να συλλυπηθεί στην οικογένεια.

Παρόντες στην κηδεία του 27χρονου ήταν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, Αεροπορίας, Στρατού και Ναυτικού.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: megatv.com - protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΑΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΔ, ο επόμενος ΑΓΕΣ και μετά ΑΓΕΕΘΑ! Καρατσεκαρισμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή