Θα πάρει γυναίκα το ΥΠΕΘΑ;–Πόσοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν υπουργοί

Θα πάρει γυναίκα το ΥΠΕΘΑ;–Πόσοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν υπουργοί

Άρωμα γυναίκας στο υπουργείο Άμυνας; – Οι σκέψεις Μητσοτάκη

Το υπουργείο Άμυνας έχει εξελιχθεί στο πιο δημοφιλές υπουργείο. Είναι λέτε, ο μαγικός κόσμος της πτήσης με μαχητικά, ή ο εντυπωσιακός εκσυγχρονισμός των Ενόπλων Δυνάμεων που κάνουν όλο και περισσότερα στελέχη πρόθυμα να αναλάβουν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην επόμενη κυβέρνηση, αναρωτιέται σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Έως αυτή τη στιγμή, και πριν ακόμα ολοκληρωθούν και οι δεύτερες εκλογές, έχουν εκφράσει επιθυμία να γίνουν υπουργοί Άμυνας τουλάχιστον πέντε στελέχη της ΝΔ (έχουν εκλεγεί και οι πέντε από την Κυριακή) ανάμεσά τους και μια γυναίκα, αποκαλύπτει η στήλη.

Και προσθέτει: Θα πείτε υπάρχει πιθανότητα να αναλάβει το υπουργείο Άμυνας γυναίκα; Απλώς υπενθυμίζω ότι η πρώτη γυναίκα υφυπουργός Άμυνας (και τα πήγε περίφημα) ήταν η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.

Ποιος θα γίνει υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας

Καθώς πλησιάζει η ώρα της υπηρεσιακής κυβέρνησης σίγουρα έχουν γίνει κάποιες σκέψεις και για το ποιος θα αναλάβει υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή το όνομα που ακούγεται είναι του πρέσβη επί τιμή Παύλου Αποστολίδη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ - Πρώην διοικητής της ΕΥΠ, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία).

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Που είναι ο εξαιρετικάκιας, περιφημάκιας, φωτοσελφάκιας, μεταπτυχιάκιας, οέοοοο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή