Κάλυμνος: Αλλαγή Διοίκησης στο 5/42 ΣΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάλυμνος: Αλλαγή Διοίκησης στο 5/42 ΣΕ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Νέος Διοικητής στο 5/42 Σύνταγμα Ευζώνων «ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ» με έδρα την Κάλυμνο, τοποθετήθηκε ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημήτριος Γώγουλας που αντικατέστησε το Συνταγματάρχη (ΠΖ) Δημήτριο Λυμπερέα

Με το προβλεπόμενο τελετουργικό και σε μία σεμνή τελετή, παρουσία του διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξιάρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 το πρωί, στο Στρατόπεδο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΙΖΑΝΙΑ», στην Κάλυμνο, η αλλαγή της Διοίκησης του 5/42 ΣΕ.

Μετά το τελετουργικό της έλευσης της πολεμικής σημαίας του ηρωικού 5/42 Συντάγματος Ευζώνων και την εκκλησιαστική δέηση στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ.κ Παϊσιος, ο Ταξίαρχος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Αριστείδης Καβαρλίγκος παρουσίασε το νέο Διοικητή Συνταγματάρχη (ΠΖ) Δημήτριο Γώγουλα που αντικατέστησε τον Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα.

Στην τελετή Αλλαγής Διοίκησης παραβρέθηκαν οι Τοπικές Αρχές, Επιτελείς, Αξιωματικοί και το σύνολο του προσωπικού του 5/42 ΣΕ καθώς και έφεδροι αξιωματικοί και Εθνοφύλακες Επίσης παραβρέθηκε και αρκετός κόσμος, αλλά και συγγενείς στρατιωτών που υπηρετούν την θητεία τους.

Μετά την τελετή παράδοσης της Διοίκησης ακολούθησε αποχαιρετιστήρια μικρή δεξίωση όπου επιδόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και συμβολικά δώρα.

Ο μέχρι τώρα Διοικητής Συνταγματάρχης (ΠΖ) Δημήτριος Λυμπερέας μετατίθεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: kalymnos-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια