Στον Έβρο την Κυριακή (9/4) ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης

Στον Έβρο την Κυριακή (9/4) ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης

Θα παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για το «Μαύρο Πάσχα» των Θρακών

Στον Έβρο θα βρεθεί την Κυριακή (09/04/23), για πρώτη φορά ως Αρχηγός ΓΕΣ, ο συντοπίτης μας Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις για το «Μαύρο Πάσχα» των Θρακών.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες του Evros-news.gr από τους αρμόδιους για την διοργάνωση των εκδηλώσεων, με τον καταγόμενο από το Παλιούρι Διδυμοτείχου νέο Αρχηγό ΓΕΣ, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στα τέλη Ιανουαρίου, να επιλέγει μια κορυφαία εκδήλωση για την Θράκη μας ώστε να έρθει στον Έβρο.

Συγκεκριμένα θα παραστεί στην Αλεξανδρούπολη για να τιμήσει με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις μνημοσύνης και ιστορικής γνώσης για το Μαύρο Πάσχα των Θρακών, την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ., στο Μνημείο Θρακικού Ελληνισμού, που βρίσκεται στον περίβολο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Είναι άγνωστο αν θα επισκεφθεί Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής ή αν παραμείνει και για τις επόμενες ημέρες στο νομό, μια και πλησιάζουν οι γιορτές του Πάσχα, προκειμένου να ανταλλάξει τις καθιερωμένες ευχές με τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Εκδηλώσεις για το «Μαύρο Πάσχα» των Θρακών θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα και στις άλλες πόλεις του Έβρου. Στο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ~ Μνημείο Τιμής & Μνήμης των Θρακών προσφύγων, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ~ Ηρώον, ΣΟΥΦΛΙ ~ Ηρώον.

Θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θυμάτων των διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού υπό των Βουλγάρων και των Νεοτούρκων κατά τον 20ο αιώνα. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τις αρχές, τους φορείς και τους συλλόγους.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ο "εξαιρετικός" κρίθηκε λίγος και ανεπαρκής για να το βάλλουν στις λίστες, ο Φ.Π. κατέβηκε στις προηγούμενες εκλογές και απέτυχε, τώρα ο νυν αρχηγός μάλλον προετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Ως πρώην διευθυντής δημοσίων σχέσεων στο υπουργείο άμυνας φαίνεται να γνωρίζει τον χώρο της πολιτικής και της προβολής. Πάντως στις λίστες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν μπήκε κανείς στρατιωτικός πλην του βουλευτή Μ.Ν.δείγμα της χαμηλής εκτίμησης των ε.α. στα κομματικά επιτελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Αρχηγέ. Για ρωτήστε εκεί στον Έβρο. Κρέας θα πάρουν τα στελέχη τώρα το Πάσχα οι οικογένειες των στρατιωτικών? Χλωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι έχουν πάθει όλοι οι αρχηγοί και "λοξοκοιτουν" κατά πολιτική μεριά. Μήπως ξέρουν κάτι για τις εκλογές και φοβούνται ότι την επόμενη των εκλογών θα πάρουν πόδι, όπως ο φρουφρούλης; Ένα έχουμε να πούμε, ασχοληθείτε με την συγγραφή βιβλίων μετά τον ένστολο βίο, να όπως ο φρουφρούλης, η πολιτική δεν κάνει για αρχηγούς! Και ένας άλλος λένε έγινε βλαχοδήμαρχος κάπου στην Δράμα, στην Καβάλα και μετά τον "κυνηγούσαν" στις πλατείες και στα στενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή