Αλεξανδρούπολη: Τελετή παράδοσης-παραλαβής XXIIIης ΤΘΤ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Τελετή παράδοσης-παραλαβής XXIIIης ΤΘΤ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα κατάνυξης παρέλαβε τη Διοίκηση της ΧΧΙΙΙης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Αλεξανδρούπολης ο Ταξίαρχος Βασίλειος Λαμπρόπουλος από τον παραδίδοντα Διοικητή Ταξίαρχο Γεώργιο Βάσκιο.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14/03/23 στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη της πρωτεύουσας του Έβρου, παρέστη, μεταξύ άλλων, και ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ιωάννης Ζαμπούκης.

Κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής, ο παραδίδοντας Διοικητής, αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την άψογη συνεργασία, υπογράμμισε εκ νέου την αποστολή της ΧΧΙΙΙης ΤΘΤ για την προστασία του Έβρου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα:

«Αναλαμβάνοντας πριν από ένα χρόνο τη διοίκηση της ταξιαρχίας, επωμίστηκα τη βαριά ευθύνη που απορρέει από την ένδοξη ιστορία της, την υψηλή της αποστολή, τη γεωγραφική της θέση, την εξαιρετική της παράδοση… το έργο που επιτελέστηκε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Ομοίως, ο παραλαμβάνων Διοικητής, ορκίστηκε να υπηρετήσει την αποστολή του Στρατού με κάθε προσπάθειά του, δηλώνοντας έτοιμος να θυσιαστεί για τον Έβρο και την Ελλάδα, εάν αυτό απαιτηθεί.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: evros24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια