Επίσκεψη νέου Διοικητή ΑΣΔΕΝ στον Μητροπολίτη Καισαριανής

Επίσκεψη νέου Διοικητή ΑΣΔΕΝ στον Μητροπολίτη Καισαριανής

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου.

Ο μέχρι πρόσφατα Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού/NRDC-GR,  Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου ανέλαβε τα καθήκοντα του Διοικητή ΑΣΔΕΝ τον Ιανουαρίο 2023 με απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Κατά την επίσκεψη του στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δανιήλ συζήτησαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

ΠΗΓΗ: orthodoxianewsagency.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Γιατί τις ανεβάζετε αυτές τις φωτογραφίες; Είναι ξεκάθαρο ότι ο δεσπότης δεν είχε όρεξη να δεχτεί τον στρατηγό. Στη μια φωτό, κοιτάζει εκνευρισμένος αλλού την ώρα που ο άλλος του δίνει το δωράκι. Στην άλλη, τον έχει καθισμένο 5 μέτρα απέναντι, στην άλλη άκρη του δωματίου για να μην κολλήσει κορωνοϊό. Ο στρατηγός είχε, φαίνεται, συνηθίσει να επισκέπτεται τον τοπικό εκκλησιαστικό άρχοντα όπου πήγαινε, για τους γνωστούς λόγους - CR (credential presentation), PR (public relations) και FE (favor exchange). Όμως, ο δεσπότης μάλλον δεν το συνηθίζει να έρχεται σε επαφή με την πλέμπα, ειδικά όταν την ιδια ώρα θα μπορούσε να εμπλέκεται σε πιο ουσιώδεις και επωφελείς ασχολίες. Απόδειξη, ότι ουδέποτε στο παρελθόν ανακοινώθηκε αντίστοιχη επίσκεψη αν και ο εν λόγω είναι στον τοπικό ποιμαντορικό θώκο εδώ και 23 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή