Χίος: Παρουσία ΥΦΕΘΑ η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Χίος: Παρουσία ΥΦΕΘΑ η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και των αρχών του νησιού πραγματοποιήθηκε χθες (14/3/23) το πρωί της Τρίτης, η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ «Χίος», κατά την οποία ο πρώην διοικητής του Ταξίαρχος Εμμανουήλ Χατζής, παρέδωσε τη διοίκηση στον νέο Ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης της ημερήσιας διαταγής ο νέας Ταξίαρχος, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του στρατιωτικού σχηματισμού σε μία νευραλγική για την εθνική κυριαρχία θέση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τοπική κοινωνία και στρατός ξηράς θα σταθούν απέναντι σε κάθε εγγύς ή άλλον επίδοξο επιβουλέα.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού & Νήσων Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα του "Π" στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Βρε τον αθεοφοβο και υφεθα για τον ταξιαρχάκο; Και με την νουδούλα πριν και τώρα, και με τους σφυριζανέληδες και με ότι βολεύει, παλιά μας τέχνη κόσκινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού ήταν διευθυντής του στρατιωτικού γραφείου του Χαρδαλιά. Τον έκανε ταξίαρχο, δεν θα πήγαινε στην τελετή αλλαγής; Λυπάμαι μόνο τον προϊστάμενο του ταξίαρχου, που δεν θα μπορεί να τού επιβληθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ότι ο συγκεκριμένος Ταξχος είναι υπαρχηγός της τάξης 92 δεν λαμβάνεται υπόψη, όπως και το γεγονός ότι έχει υπηρετήσει άλλες 3 φορές στη Χίο (άρα γνωρίζει πολύ καλά το νησί) επίσης δεν μετράει για κάποιους κακεντρεχεις. Άριστος αξκος και καταρτισμένος με σοβαρά πτυχία (και όχι μεταπτυχιακα της πλάκας....) Ορισμένοι συνεχίζουν να κυνηγούν ανεμόμυλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή